4
Košarka

PREDSEDNIK PARTIZANA O KLUPSKOM DRUGU: Bjelica mora pod hitno u teretanu!

Objavljeno: 29.09.15 u 08:28

U NBA ligi počinju trening kampovi, a Minesota u njih ulazi sa mnogo glavobolja, pošto još uvek ne može da računa na centra Nikolu Pekovića.

Pred novim predsednikom Partizana je još šest do sedam nedelja pauze zbog operacije. Potom sledi početak treninga i lagani ritam. Ipak, Nikola Peković ne gubi strpljenje i nada se da će sve biti u redu kada se vrati na parket.

– Pauziraću od šest do sedam nedelja. Ne znam kako ću se osećati tada, zato moram da budem oprezan i ne smem da rizikujem sve dok se poptpuno ne oporavim. Rekli su mi da je operacija prošla dobro, ali ću lekarima „čestitati“ tek kad budem mogao da trčim. Kada ne budem osećao bol znaću da se dobro osećam – rekao je Nikola Peković.

Crnogorski reprezentativac se potom osvrnuo i na novog saigrača Nemanju Bjelicu.

– Biće mu potrebno vreme da dođe sebi. Znate kakao, stan, kola, broj telefona… Biće sjajan dodatak timu. Igra na više pozicija, a postoje i mnoge stvari koje mora da popravi. Prva je da nabaci kilažu i mišićnu masu. Tu je teretana, drugačije je to u SAD, a drugačije u Evropi. Igrao sam protiv njega, ali ne i sa njim – zaključio je Pekmen.

0
0

4 Komentara

  1. Susret velikog Magic Jhonsona i Divca u Lejkerse ista priča bila za teretanu. Smejali se.

    Bjelice ljudino rasturi ih sa Pekmenom!

    Malo se zna da je Beli prošao Partizanovu školu košarke, …

    0
    0
    Odgovori
  2. Srbija pod turcima okupirana skroz, čak i na sportskim portalima.

    Cigani poturice potpisuju se kao grobari…

    Smrad se oseća

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter