2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NIJE LEPO PROVOCIRATI: Albanac dobio otkaz zbog sramne proslave gola (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.15 u 20:55

Fudbaler Pas Janine podigao je čitav Balkan na noge svojom sramnom proslavom gola, on se pokajao, ali ga to nije spasilo otkaza.

Grčki mediji prenose da je Andi Ljilja dobio otkaz od svog kluba Pas Janine i to na insistiranje trenera i njegovih saigrača! Naime, on je gol protiv Olimpijakosa proslavio tako što je rukama aludirao na takozvanu ‘Veliku Albaniju’, što se nikako nije dopalo ni njegovim drugovima, a ni upravi kluba.

Iako se Ljilja izvinio posle meča, a klub ga kaznio, ipak će mu uručiti ispisnicu što je svojim potezom i zaslužio.

(youtube / LiveSport)

Inače, Ljilja je ovdašnjoj javnosti poznat po prvom skandalu koji je napravio u Beogradu na utakmici Srbija-Albanija kada je napao Stefana Mitrovića i oteo mu zastavu sa drona koji je leteo iznad stadiona Partizana tog 14. oktobra prošle godine.

0
0

2 Komentara

  1. Ajde ne serite. To je kao da bi neki srbin pokazao tri prsta, nije provokacija. Al ajde ako dobijo otkaz zasluzio bi posto pokazao grcima

    0
    0
    Odgovori
    • Tri prsta nisu znak za otimanje tudjih teritorija a ova patka koju vi siptari pokazujete jeste!Sve sto radite obice vam se o glavu!Jednom ce i vama sreca okrenuti ledja ali tada cete nestati sa lica zemlje zbog gneva mnogih naroda prema vama!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter