0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LAMARKUS OLDRIDŽ O BOBIJU: Video sam ga, ogroman je!

Objavljeno: 29.09.15 u 21:55

Boban Marjanović izaziva sve veće interesovanje u NBA ligi, ne samo kod navijača, već i kod svojih saigrača.

Slična reakcija bila je i kod novajlije Lamarkusa Oldridža, koji je u San Antonio doveden kao veliko pojačanje u borbi za novi šampionski prsten. Jedna od uzdanica biće i Boban Marjanović, a Oldridž je pozitivno šokiran predispozicijama srpskog internacionalca.

– Video sam Bobana, ogroman je. Ima velike šake, velika stopala. Sve! – prokomentarisao je Oldridž.

On će u ekipi ‘mamuza’ biti veliko pojačanje na poziciji četiri i sa njim u timu, po mnogima Sparsi će biti glavni favoriti za titulu.

– Pokušavam da napredujem, što bolje da se uklopim i da naučim sistem. Čuo sam da je Pop veoma zahtevan kada je reč o detaljima i čast je biti deo ovog tima – Sparse svi poštuju u NBA ligi, izgradili su nešto posebno – rekao je Oldridž i dodao:

– Ne razmišljam o pritisku i tome da li sam ja ključ za titulu – nije reč o meni, nikada nije reč o pojedincu, već o ekipi. Ekipa će se donekle prilagoditi meni, ali i ja njoj. Za sada je sve kako treba, ova organizacija je kao porodica i svi brinu da sve bude kako treba –

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter