16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEFANZIVAC VOŽDOVCA: Oumaru pao kao u bazen, da li će i protiv Auzburga?! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.15 u 14:59

Defanzivac Voždovca Petar Jovanović u 70. minutu skrivio je penal posle kontakta sa Oumaruom, tako je dosudio Milan Jeremić…

Njegovo viđenje te situacije:

– Posle centaršuta sam pratio loptu i raširio ruke, a kako je Oumaru bio do mene, nije neobično što sam mu dlanom dotakao rame. Da je napadač Partizana zaista hteo da skoči, to bi se jasno videlo. Poneo bi i moju ruku. Umesto toga, on je prosto pao, kao u bazen. Uz pauzu posle zvižduka, usledila je sramotna sudijska odluka! Imamo dovoljno problema, da bi takvi delioci pravde imali šta da traže u fudbalu. To je samo u Srbiji mogao da bude penal! Neka Oumaru padne tako u Auzburgu, pa da vidimo hoće li biti kazneni udarac – prokomentarisao je Jovanović.  

Izvor: YouTube, TV Srbija

Saplitanja nije bilo.

– Sramota! Da smo barem bili nadigrani, pa da znamo zašto smo izgubili – zaključio je Jovanović.

Partizanu je ukazana velika čast, znate li o čemu se radi?

0
0

16 Komentara

  1. Crvena Zvezda je oduvek bila Udbaški klub, a ne srpski. Komunistički klub u srži. Sada peru biografiju… 90-tih je Vuk Drašković predlagao da joj se promeni ime u Beli Orlovi…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sram vas bilo sve koji komentarišete ono što niste gledali… TV Arena je prikazala i drugi kadar u toku utakmice i na snimaku se jasno vidi da je igrač Voždovca sve vreme ispred igrača Partizana za 1 metar, odnosno da je u dubokom ofsajdu… Situacija je toliko očigledna i lagana, da je prosto neverovatno kakva se kampanja vodi… Drugo penal je očigledan. Laž je da je igrač Voždovca samo spustio ruku na igrača Partizana, već se na snimku jasno vidi da ga je povukao na dole. Uzgred je igraču Partizana podmetnuo i nogu. Sram vas bilo za laźi koje pišete, pogotovo novinare!

    0
    0
    Odgovori
  3. Bruke jedne, umesto da oderete vozdovac sa 4 – 1 , 5-1 kao sto bi i trebalo , vi ste dozvolili sebi da se raspravlja o pobedonosnom (sumnjivom) penalu!
    Kako jedva cekam da vas augzburg pregazi!

    0
    0
    Odgovori
  4. Potpuno razumem ovog momka: on je defanzivac i ne kapira šta to znači kad se kaže da je Voždovac poveo golom iz ofsajda (dokazano u televizijskim pregledima). Jedino mi nije jasno zašto niko ne priča o tome , već samo o ovom penalu. A nakon bolje pregledanog snimka, vidi se i da nije u pitanju samo „naslonjen dlan“ na rame Abubakara, već i saplitanje nogom.

    0
    0
    Odgovori
  5. Potpuno razumem ovog momka: on je defanzivac i ne kapira šta to znači kad se kaže da je Voždovac poveo golom iz ofsajda (dokazano u televizijskim pregledima). Jedino mi nije jasno zašto niko ne priča o tome , već samo o ovom penalu.

    0
    0
    Odgovori
    • Nemoj da lazes, niko nije rekao da je prvi gol iz ofsajda. U Radulovicevoj crno-beloj emisiji je receno da ne mogu da utvrde tacno, ali da su u pitanju centimetri, ako je i bio ofsajd… Na SOS-u je receno da je pozicija DOZVOLJENA i gol regularan. Sto se tice penala, za to su rekli da je bio penal, to si u pravu. Za ponisten gol Vozdovca je receno da se ne vidi, ali da se MORA verovati sudiji jer je odmah podigao. Ako je to glavni argument,..

      0
      0
      Odgovori
  6. Ovo je i slepac mogao da vidi,kako mu lopta ide pola metra iznad njega,iako je u skoku,nema teorije da je dotakne,mase rukama i pada a taj Jovanovic ga instiktivno dodirne po ramenu.Takodje im je cist gol ponisten ali sudije su morale da ih poguraju do pobede,inace bi se raspali.Tako je bilo i protiv Jagodine i Spartaka a pustili su ih Metalac i Borac.Licemeri su najveci,samo kukaju i prozivaju druge a najvise namestaju i najvise im sudije pomazu.

    0
    0
    Odgovori
    • Grize te savest za ofjkanu i njebnu decu koja naprasno zaboravljaju u drugom poluvremenu da igraju fudbal, mozda i za radnicki iz nisa kada vam sudija poklanja bod i gol iz cistog ofsajda u 88 . minutu ili oprelazi iz keca u dvojku —-nagradno pitanje za ISTINU zasto je tragedija ako neko pobedi zvezdu ili partizan ili otkine po bod—–otvori oci i vidi postoje li drugi klubovi u ovoj zemlji sem tveje jadne i ****postene hahahahahaha zvezdane******

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter