3
Košarka

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI SVE JAČI: Uz Perovića, ipak stiže i bivši košarkaš Crvene zvezde!?

Objavljeno: 29.09.15 u 16:28

Nekadašnji centar Partizana Kosta Perović i zvanično se vraća među crno-bele posle osam godina, a prema pojedinim informacijama u klub bi mogao da stigne i bivši igrač Crvene zvezde Aleksandar Cvetković. 

Perović je prethodno u Partizanu proveo pet sezona, a 2007. godine je otišao u Golden Stejt koji ga je draftovao kao 38. pika. 

Ipak, nakon kratke epizode u NBA, vratio se u Evropu gde je igrao za Valensiju, Barselonu, Unikahu i ruski Jenisej.

Perović sa crno-belima ima pet osvojenih titula u Srbiji i jedan trofej ABA lige.

Što se tiče Cvetkovića, on dolazi u Partizan kao slobodan igrač nakon što nije uspeo da se nametne u Valensiji sa kojom je letos trenirao. Tokom prethodnih dana ponovo se aktuelizovao mogući dolazak u Partizan, a prema svemu sudeći, dogovor je pao, prenosi Informer.

Cvetković je bio i član Crvene zvezde, ali je prosleđen na pozajmicu u MZT nakon što nije uspeo da ser izbori za mesto u timu.

Cvetković je prethodne sezone igrao za makedonski MZT za koji je 8,7 poena i 4,1 asistenciju po meču.

0
0

3 Komentara

  1. Ljudi bre ovo nije moguce.Dovodimo otpad koji nije mogao da igra ni u MZT-u.Bolje da smo forsirali Magdevskog i Slobu Jovanovica.To su bar nasa deca i u njima ima leba.
    Dovodimo ciganski otpad koga niko nece.Umesto da cekamo last cut u NBA mi izgleda sacekali first cut u Spaniji.Ja stavljam glavu na panj da smo mogli za te pare koje ce ovaj da uzima naci mladog i talentovanog igraca koji nije prosao u NBA uz visegodisnji ugovor.
    Ovo sto radi ova uprava mi se ni malo ne svidja.

    0
    0
    Odgovori
    • I ovaj je iz nase skole, kad je Dule rasformirao generaciju 93′, onda je otisao u „Who the fuck are you“ klub!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter