6
Košarka

BIZARNO: Bivši košarkaš Crvene zvezde proglašen za – najsmrdljivijeg!

Objavljeno: 29.09.15 u 23:38

Ovu, ne tako laskavu, titulu dodelio je Džared Dadli, NBA košarkaš koji je otkrio koji saigrač je bio najmanje popularan u svlačionici.

U pitanju je Adam Morison, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, ali i Šarlota gde je svlačionicu delio sa Džeretom Dadlijem. Dadli trenutno nastupa za Vašington Vizardse, a u predsezoni je otkrio koji saigrač je po njemu bio najodvratniji i najgore obučen. Nije imao dilemu:

– Sećate li se Adama Morisona? On se nikada nije tuširao. Stalno je žvakao duvan i pljuvao na sve strane, a nosio je tri iste majice cele godine. Tada je zarađivao mnogo novca, bio je zaštitno lice u borbi protiv dijabetesa, bio je na naslovnim stranama, ali je istovremeno bio i najodvratniji saigrač koga sam imao. Džerald Valas je jednom morao da ga natera da se istušira. Zamislite da neko tera odraslog čoveka da se tušira. Odvratno! – rekao je Dadli američkim novinarima, a prenosi ‘Sportska centrala’.

dijabetes-kosarkas-adam-morison-crvena-zvezda-kurir-udruzenje-za-borbu-proti-1328585176-111812

Adam Morison je pored Zvezde i Šarlota, u karijeri nosio još i dres Los Anđeles Lejkersa i turskog Bešiktaša.

0
0

6 Komentara

  1. BILI, BICE I OSTACE-NAJSMRDLJIVIJI.. .!. XXAAXXAA .!. OVO JE SAMO POTVRDA, ONOGA STO CELA SRBIJA ODUVEK ZNA, KO DISMR KROZ CELU SVOJU SRAMNU ISTORIJU OD ZACECA ..DEPONIJA, DJUBRISTE I SMETLISTA DUGINIH BOJA…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter