11
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ALBANCI U PANICI: Grobari viđeni u Tirani?

Objavljeno: 29.09.15 u 09:28

Albanski list „Ekspres Sport“ objavio je tekst pod naslovom „Lov na Srbe“.

Naime, dnevne novine u Albaniji se uveliko bave utakmicom njihove selekcije protiv Srbije u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo, a situacija se iz dana u dan sve više zagreva. Tako je „Ekspres Sport“ objavio tekst pod naslovom „Lov na Srbe“, a u njemu se navodi da je grupa Grobara viđena na jezeru blizu Tirane.

FOTO: Ekspers Sport
FOTO: Ekspers Sport

Kako Albanci pišu njihov plan je da razrade taktiku kako bi 8. oktoba u Elbasanu napravili incidente. Da li je reč o novoj provokaciji od strane Albanaca ne znamo, ali da su krenuli sa njima sasvim je jasno. Najbolji je primer fudbaler PAS Janjine Andi Lila.

0
0

11 Komentara

  1. Prvo, ne znam da li je ovo tacno, ali ZNAM da jedino Grobari to mogu da urade, i mozda Forsi. Ostalo je na ovaj ili onaj nacin pod skutima murije, kao sto je vazda i bilo.
    Pozdrav braci, kakogod bilo…
    T I S I P O N O S S R B I J E…

    0
    0
    Odgovori
  2. Muslimani i Prevoslavci, Cetnici i Partizani, Zvezda i Partizan, Sever i Jug!!! Pa dokle bre vise?????? Pun mi kur svih!! Ocu da izadje nasa reprezentacija i odere ih sa 5 – 0. Tacka kraj i nema vise! A jos bolje ako je pun stadion albanaca da ih ima sto vise da gledaju i placu!

    0
    0
    Odgovori
  3. Navijaci, Huligani, LJudi, Srbi… Svi vi sto ostavljate komentare da li je moguce da vredjate te ljude koji su imali hrabrosti da odu i reskiraju svoj zivot da bi siptarima vratili milo za drago, zar je bitno da li su oni navijaci C. Zvezde, Partizana, ili kluba iz pete lige pojenda je da su oni SRBI a mi ostali koji sedimo i kucamo smo nula za te ljude.

    0
    0
    Odgovori
    • Sine stvarno si g**no od čoveka 🙂 Zbog takvih kao ti mržnja je sve veća između navijača i jednog dana kada ti neko stvarno razvali usta zbog toga nemoj da se žališ! To sigurno neću biti ja, ali neki takav kao ti samo sa naše strane ti ne gine kad tad…

      0
      0
      Odgovori
  4. ..I ovi „nasi“ cergari albansko-turskog porekla su ODAVNO U PANICI, PA NA SVE MOGUCE I NELEGALNE i NEDOZVOLJENE NACINE SABOTIRAJU SVETINJU-Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter