0
Ostali sportovi

Foto: Waterpolo world

SUPER KUP ŠPANIJE: Rašovići vodili Barselonetu do trofeja, Strahinja MVP!

Objavljeno: 28.09.15 u 20:26

Bolji početak sezone u novoj sredini braća Rašović, Strahinja i Viktor nisu mogli da požele. Sa novim klubom, Barselonetom, osvojili su Super Kup Španije,11. u riznici ovog kluba, a Starhinja je dobio MVP priznanje za najboljeg igrača.


Neprikosnoveni šampion Španiije je u nedelju u finalu savladao Mediterani sa 12:9, Strahinja je postigao pet golova a Viktor dva u tom meču. nastavljaju Rašovići sa sjajnim partizama poput onih u Zvezdi, čiji je Strahinja rekorder sa 300 golova i bio najbolji strelac sezonama unazad.

Dva je za šampiona postigao i Roka, a Širanji, Mingel i Fernandez po jedan. Braća Rašovići blistali su i u polufinalu, postigli su pet od osam golova svog kluba, samo je tada Viktor bio uspešnjiji za gol.

Selektor Dejan Savić i dugogodišnji trener Rašovića može ad bude zadovoljan zbog brzog prilagođavanja momaka na novu sredinu…

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter