0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HotSport

PRONAŠAO KLUB: Bivši kapiten Zvezde stiže u Igokeu

Objavljeno: 28.09.15 u 09:09

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Vuk Radivojević, najveorvatnije će potpisati ugovor sa ekipom Igokee iz Aleksandrovca.

Kako prenosi Sportski žurnal, iz tabora Aleksandrovčana je potvrđeno da su sa bivšim kapitenom crveno-belih Vukom Radivojevićem postigli načelan dogovor i da je ostalo još detalja do njegovog potpisa.

Radivojević ima 32 godine, igra na poziciji beka, a karijeru je započeo u mlađim selekcijama Partizana, da bi 2002. godine prešao u Slogu iz Kraljeva.

U Zvezdi je igrao u nekoliko mandata, najpre od 2003. do 2007. godine da bi naredne dve sezone proveo u Fuenlabradi pa se ponovo vratio na Mali Kalemegdan. Potom je sezonu proveo u FMP-u, a iduće dve ponovo u crveno-belom jatu.

Tokom 2013/14 branio je boje Turk Telekoma, a prošle sezone Vroclava dok je prethodna dva meseca proveo na treninzima Fenerbahčea kod trenera Željka Obradovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter