9
AdmiralBet ABA Liga

Foto: ABA liga

PROBLEM MANJE ZA PARTIZAN: Kosta Perović se vraća kući!

Objavljeno: 28.09.15 u 23:00

KK Partizan ima jedan problem manje – pronašao je centra. Posle osam godina, Kosta Perović se vraća u klub i biće prvi centar crno-belih.

Posle šest osvojenih trofeja, pet titula prvaka države, jedne ABA lige otišao je u Golden Stejt. U poslednjoj evroligaškoj sezoni u crno-belom dresu prosečno je beležio 10,8 poena i 6,3 skokova, uz indeks uspešnosti 15,2.

Sada se, kako nezvanično saznaje Žurnal vraća u klub, a svi detalji trebalo bi da budu poznati u utorak. Situacija je mnogo teža nego kada je odlazio, teža nego ikada. 

Inače, Kosta je u Partizanu igrao zajedno sa predsednikom Nikolom Pekovićem, trenerom Petrom Božićem, kao i njegovim asistentima Dušanom Kecmanom i Vuletom Avdalovićem.

Pogledajte ko bi to još mogao da pojača tim Pere Božića.

0
0

9 Komentara

  1. Kako TO LEPO ZVUCI-„KUCI“, sta bi sve cergari dali da KKFMP mogu nazvati „kucom“, ali na NJIHOVU VELIKU ZALOST, JAD I PATNJU, ONI SVOJU „KUCU“ NIKADA VISE NECE IMATI, A KAMOLI VIDETI I OSETITI „CASOVE LJUBAVI“ KUCE, SVOG UTOCISTA, SIGURNOST I PONOS NA ONO STO SE ZOVE KUCA I STA ONA PREDSTAVLJA: IME, PREZIME, GRB, ISTU ADRESU I BROJ, I BROJ ZIRO RACUNA i KOSEVE, I OBRUCE, ORIGINALNE I JEDINSTVENE NAVIJACE-GROBARE, A NE IZNAJMLJENE I RENTIRANE PRIVATNIKU ili FABRIKANTU (spina, lazi i prevare..) !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Trebalo je potpisati nekog mladog i talentovanog centra na duzi period a ne igraca koji je na zalasku karijere i plus izlazi iz teske povrede,na godinu dana.
    Nadam se da cemo potpisati jos jednog igraca na poziciji 5 jer se na Djumica i Perovica ne mozemo osloniti nikako.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter