12
AdmiralBet ABA Liga

PRIČA SE: Partizan dovodi centra Velike Britanije?

Objavljeno: 28.09.15 u 16:52

Košarkaški klub Partizan uskoro bi mogao da dobije inostrano pojačanje na poziciji centra. Reč je o momku rođenom u Engleskoj.

Crno-beli žele da u što kraćem roku formiraju tim za početak sezone u ABA ligi. Ostalo im je još malo vremena, pošto je prvo kolo na programu za šest dana. Zbog toga u Partizanu užurbano rade na dolasku novih igrača. Jedan od onih koji bi mogao iz inostranstva da stigne u Beograd jeste centar Rajan Ričards. Reč je o 213 cm visokom Britancu, 24-godišnjem momku koji je nastupao u Kini za Guangksi Veizuang Rinos. U javnosti se malo zna o ovom košarkašu, koji je 2010. godine u drugoj rundi drafta izabran od strane San Antonija, ipak u NBA ligi nije nastupao. I pored visine i pozicije na kojoj igra po snimcima se može zaključiti da ga odlikuje dobar šut spolja.

(Izvor: YouTube/Tamas Karacsony)

U karijeri je igrao za Belfus Mons, Gran Kanariju, BBC Montej, Lugano Tigers, Sukhumi, Aseko Prokom Gdinju, Cepter Beč, Al Naser Dubai, Ikaros, Kermend iz Mađarske, Azad Teheren i Guangksi.

0
0

12 Komentara

  1. ..Hmmm, bolje centra V. Britanije NEGO VELIKE ALBANIJE, Elmedina Kikanovica, Zufer Avdija, Klaudio Ndoja, bracu AV i AV, TUNJI AWOJOBI (Tundzi Avodzobi..), NA CELU SA ZMAGOM SAGADINOM … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gledao sam ovaj kratki video i ako postoji mogucnost treba ga dovesti jer mi izgleda bolji od Djumica plus jedan plej pa da krenemo naprijed

    0
    0
    Odgovori
  3. vidim da je igrao u truba klubovima, ali je momak izuzetno precizan, daje trojke bolje od pola plej igrača a 213 cm i dosta je inteligentan igrač, za skalameriju, kakav je franjevački partizan-odličan izbor…

    0
    0
    Odgovori
  4. sta vam je bre _ kakav seoski klub
    za one koje trenutno imamo ovaj je NBA klasa
    ekstra sut spolja.
    213 visok
    kida u igri ledjima
    centar
    neznam da li ste svesni da mi uopstge nemamo centra
    sa Kuzeogluom na 4 ci ima da kidaju
    nema sta puno da se ceka i razmislja , ako postoji realna opcija za potpis treba reagovati odma

    0
    0
    Odgovori
  5. Jok dovedite Otovića iz Sloge. Ljudi, pričamo o Partizanu, a ne nekom seoskom klubu. Dajte prava pojačanja. Kakvi su vam ovo likovi???!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter