2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODGONETNUTO: Zašto Srđan Plavšić ‘ne voli’ Vojvodinu?

Objavljeno: 28.09.15 u 16:25

Krilni napadač crveno-belih Srđan Plavšić najavio je meč sa Sparakom sledeće nedelje i odgonetnuo je zašto „ne voli“ Vojvodinu.

Crvena zvezda je vezala osmi trijumf u Superligi Srbije, a sledećeg vikenda gostuje na krajnjem severu zemlje protiv subotičkih „golubova“, a u centru pažnje biće Srđan Plavšić, koji je baš iz ovog kluba stigao na stadion „Rajko Mitić“. On je istakao da ako da gol Spartaku da se neće radovati, ali da ako „poentira“ protiv Vojvodine, za nešto više od 14 dana, da njegovoj sreći neće biti kraja. Evo i zašto:

– U svaku utakmicu ulazim maksimalno motivisan, ne gledam ko je sa druge strane, ali bih gol protiv Vojvodine voleo više od svega, jer su govorili da sam mali i da nisam za njih. Sada sam u Zvezdi i mislim da su shvatili da su pogrešili, mada, više se ne obazirem na to. Spartak i Zvezda su mi pružili sve što Vojvodina nije – istakao je Plavšić za Mondo i dodao:

– Ako dam gol Spartaku, neću se radovati iz poštovanja prema klubu koji mi je mnogo pružio za godinu dana provedenih tamo.

Ipak, Srđan Plavšić je poručio nešto bivšim saigračima.

– Čuvajte se, stiže Atomski mrav.

Ceo intervju sa Srđanom Plavšićem možete da pročitate na Mondu.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter