3
Košarka

FOTO: STARSPORT

NI ON NIJE ZADOVOLJIO: Partizan ostao bez još jednog igrača koji je bio na probi

Objavljeno: 28.09.15 u 15:15

Posle Nikole Pešakovića koji je jedno vreme trenirao sa Partizanom pa otišao u Igokeu još jedan košarkaš koji je bio na probi u klubu iz Humske pronašao je drugo rešenje.

27-godišnji Edi Sinadinović očigledno nije zadovoljio prohteve novog trenera crno-belih Petra Božića pa je morao da potraži klub u kom bi nastavio karijeru i našao ga je u Skoplju odnosno u vidu ABA-ligaša MZT-a.

Iskusni plejmejker iz Leskovca tokom karijere branio je boje rumunskog Targu Mureša i grčkog PAOK-a, a konačno že i publika na ovim prostorima moći bolje da ga upozna pošto će sve utakmice regionalnog takmičenja prenositi TV Arena sport.

0
0

3 Komentara

  1. Bolje receno ,,PARTIZAN NIJE ZADOVOLjIO SINADINOVICA,, Edi je igrao polusezonu izvanredno grcki sampionat Zadovoljavao u paoku a u partizanu nije cirkusi…KLASA IGRAC!

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan nije zadovoljio Edija, e ne kako ste napisali Edi partizan!!! Decko razbio u PAOK-u ABA ligu ima u malom prstu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter