5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEKI NOVI KLINCI: Šaponjić i Jović predvode novu generaciju ‘orlića’

Objavljeno: 28.09.15 u 18:55

Selektor omladinske fubdalske reprezentacije Srbije Branislav Nikolić saopštio je spisak 22 fudbalera pred start u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Od generacije „zlatnih orlića“ ostala su samo dvojice i jedan momak koji na Novi Zeland nije putovao zbog povrede. Reč je o Vanj Milinkoviću-Saviću, Ivanu Šaponjiću i Luki Joviću. Evo za koje se još igrače odlučio selektor Branislav Nikolić, sin predsednika Srbije Tomislava.

Golmani: Vanja Milinković-Savić (Mančester Junajted), Đorđe Nikolić (Jagodina), Jovan Vićić (Crvena zvezda).

Odbrana: Marko Mijailović (Crvena zvezda), Miloš Šarenac (OFK Beograd), Miloš Stojanović (Crvena zvezda), Miloš Zlatković (OFK Beograd), Filip Stanković (Crvena zvezda), Nikola Jovanović (Crvena zvezda), Dragiša Gudelj (Ajaks), Bojan Avramović (Altah).

Sredina terena: Lazar Zličić (Vojvodina), Nemanja Glavčić (Partizan), Stefan Janković (OFK Beograd), Ivan Jovanović (Čukarički), Aleksa Denković (OFK Beograd), Aleksandar Lutovac (Rad), Milan Senić (Bajer Leverkuzen).

Napadači: Miloš Aćimović (Zrinjski), Luka Jović (Crvena zvezda), Ivan Šaponjić (Partizan), Borko Duronjić (OFK Beograd).

Kvalifikacioni turnir u Estoniji počinje 8. oktobra, a naša selekcija prvi meč igra sa domaćinom, a potom sa Jermenijom i Češkom. Dve prvoplasirane selekcije će izboriti plasman u narednu rundu takmičenja.

0
0

5 Komentara

  1. Sto Beograda ? Pa iz kojih su klubova bili igraci na Novom Zelandu ?
    Pitanje je drugo ko je kriv sto najbolji igraci iz manjih sredina odlaze svi u Beograd.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nikolic je sa ovom selekcijom od 2010. godine. Nije mu otac bio predsednik tada. Mislim da je dobro radio do sada. Pratim sve selekcije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sramno – kao da se fudbal igra samo u BEOGRADU –ima dobrih decaka i u drugim klubovima i van bgd-a ali ocigledno i u repku mladih kategorija se ulazi preko veze i ljudi, ako imas coveka da te gura ides dalje–bez obzira na kvalitet/Sticajem okolnosti i moj sin je fudbaler mladjih kategorija radnickog iz nisa–generacija kadeta, i ako je jedan od najboljih, ja kao otac nemam para da dajem tamo nekom, i nemam coveka da ga gura i zato poziv u repku –kadeti dobija dete sumnjivog kvaliteta ali njegov covek i veza je dirtektor kluba sa istim prezimenom koji ga **gura** na silu, to je nasa stvarnost i zato ce nas fudbal propadati i dalje,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter