2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

LOŠA VEST: Srbija oslabljena napada Albaniju

Objavljeno: 28.09.15 u 18:08

Fudbaler Fenerbahčea Lazar Marković zbog povrede neće igrati za reprezentaciju Srbije protiv Albanije i Portugalije u kvalifkacijama za prvenstvo Evrope 2016. godine.

Kako prenosi turski Hurijet, Marković je povredio leđa u derbiju protiv Bešiktaša i moraće da pauzira između dve i tri nedelje. Srpski fudbaler morao je da izađe iz igre u 37. minutu posle duela sa igračem Bešiktaša Ersanom Gulumom.

Marković je nedavno iz Liverpula stigao na pozajmicu u klub iz Istanbula i dobrim igrama uspeo da izbori mesto u startnoj postavi.

Fudbaleri Srbije igraju 8. oktobra protiv Albanije u Elbasanu, dok tri dana kasnije dočekuju Portugaliju u Beogradu.

Albanci su već počeli sa provokacijama.

0
0

2 Komentara

  1. Mali se uplasio izgleda.Ma treba im nametnuti pritisak,ako ne pobede ne treba da se vracaju u Srbiju vise,ni nereseno nije dovoljno!SAMO POBEDA!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Davno sam rekao, tek ce biti otkaza, sve su to pocke plasljive, ko ne ide da beani nas ponos i dres reprezentacije taj vise nebi ni u novinama trebao biti pomenut.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter