2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOKEZA: Utakmica na Karaburmi je registrovana, ali bi mogla da bude suspendovana

Objavljeno: 28.09.15 u 15:02

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je danas da je podneta disciplinska prijava zbog sumnje da je nameštena utakmica između OFK Beograda i Spartaka.

Utakmica 11. kola Superlge na Karaburmi izazvala je sumnju u regularnost pošto je trener Subotičana Stevan Mojsilović izveo rezervni sastav.

– Kao što smo najavili predsednik Karadžić i ja, danas je bio sastanak u sastavu Milivoje Mirkov, Žarko Stevanović, Slobodan Pajović i Vladimir Bulatović. Zaključili smo da je utakmica podigla prašinu i zato je Mirkov podneo disciplinsku prijavu i u narednih 10 dana doneće se odluka, rekao je Kokeza novinarima posle današsnjeg sastanka u prostorijama FSS na Terazijama.

Kokeza je najavio mogućnost da se meč poništi, iako je sporna utakmica registrovana pobedom OFK Beograda od 2:0.

– Utakmica je registrovana, ali FSS i Zajednica Superligaša imaju mogućnost da, ukoliko se ustanovi da je bilo neregularnosti, da je suspenduju, ponove ili donesu drugu odluku u roku od 30 dana, dodao je Kokeza.

0
0

2 Komentara

  1. Svaka cast za izbor fotografije. Pogledajte samo pozadinu coveka koji treba da odlucuje o namestanju utakmica. Iza njega su Coki, dr. Tvorza, Antic, fali samo Simovic. I on ce sada da utvrdi ono sto cela Srbija zna da su utakmice ofk-zvezda i ofk-spartak namestene, a u radu ce mu pomagati Tvorza, Coki i Simovic. I nije tako losa situacija u nasem fudbalu, gde se skupi ovakvo drustvo, sve je dobro dok glave ne pocnu da lete.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da nije jadno i žalosno bilo bi smešno. Pa svi i **ceo svet **zna i vidi da se utakmice šteluju i nameštaju svaki normalan čovek u Srbiji zna i vidi to, a ti koji si postavljen tu da to rešavaš, ustvari si postavljen od šefova fudbalskog podzemlja, da ***regulišeš **stvari onako kako nekome tamo odgovara i kako mu ide u prilog, a ne kako zaista treba i da to bude pošteno. Zato Kokeza ne zamazuj narodu oči jer neke stvari bi i laik rešio za 24 sata a vama trebaju meseci za neke stvari,ustvari time kupujete vreme da zataškate mutne radnje.Sve vas treba poapsiti i proterati iz fudbala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter