4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽIVKOVIĆ SVESTAN: Previše smo prilika prokockali od starta prvenstva

Objavljeno: 27.09.15 u 11:52

Fudbaleri Partizana danas od 16:00 sati na stadionu na Vračaru u susretu 11. kola Superlige Srbije sa Voždovcem moraće da vade kestenje iz vatre.

Golman crno-belih, Živko Živković svestan je ozbiljnosti situacije i, kao i svi njegovi saigrači, i te kako čuje alarm koji je upaljen u Humskoj.

– Dovoljno smo grešaka napravili i previše smo prilika propustili od starta sezone. Realno, krivi smo svi. Od mene, na golu, do poslednjeg igrača u našem napadu. Svesni smo i mi u svlačionici i na treninzima šta nam se sve dešava i zato tvrdim da više niko nema pravo na kiks u Partizanu. Meč sa Voždovcem je prava prilika za popravni i verujem da ćemo da je iskoristimo – kaže Živković, prenose Novosti.

Poput većine saigrača i Živković se našao na meti kritika. Sve češće oni kojima je crno-bela boja blizu srcu evociraju skorašnje uspomene i pristom upiru na greške čuvara mreže „Parnog valjka„.

– Tako je to kod golmana… Kada se odbrani gol, kada na utakmici bude blistavih momenata, kratko se pamte. Najduže se pamte greške i one su kao po nekom lošem pravilu najskuplje i posle njih se teško vraćamo i igru – istakao je Živković.

Na startu sezone, Partizan je pokazao dva lica: jedno u Evropi drugo u domaćim takmičenjima.

– Mora da se prizna da bolje igramo u Evropi, nego u Superligi. Zatim, od početka sezone smo već odigrali 21 utakmicu i taj ritam je sigurno uzeo svoj danak. Očigledan je pad u našoj igri i formi, ali izdržaćemo i mi i Partizan sve. Ubeđen sam da ćemo iz ove krize da izađemo jači nego pre – podvukao je Živko Živković.

0
0

4 Komentara

  1. Budi posten i priznaj,nemas kvalitet za Partizan.Ne pamtim da je Partizan imao losijeg golmana u zadnjih 15 godina, ali tu vec nije kriv Zivkovic vec sposobna uprava koja nije nasla za shodno da dovede golmana vec je u prvenstvo usla kao seoska ekipa sa samo dvojicom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter