4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UMESTO ZVEZDE, STIŽE U HUMSKU: Partizan pronašao novog golmana!

Objavljeno: 27.09.15 u 21:47

Golman koji se spominjao kao novi čuvar mreže Crvene zvezde, potpisaće ugovor sa Partizanom.

 pitanju je iskusni golman Bojan Šaranov, koji je trenutno bez angažmana, ali će u Partizan doći kao veliko pojačanje među stativama, piše ‘Žurnal’.

Vrlo je zanimljivo to što je upravo Šaranov bio jedna od prvih opcija kao zamena za Predraga Rajkovića, koji je ovog leta otišao u Makabi Tel Aviv. Umesto toga, on će postati novi golman Partizana i videćemo hoće li zameniti Živka Živkovića na golu aktuelnog šampiona Srbije.

Šaranov, pak, neće moći da nastupa u Ligi Evrope, već samo u domaćim takmičenjima, jer je borba u grupnoj fazi evro takmičenja uveliko počela, samim tim i rok za prijavu igrača.

Bojan Šaranov ima 28 godina, a u karijeri je osim svog matičnog kluba OFK Beograda branio još za Mačvu iz Šapca i Bežaniju, ali i inostrane klubove Makabi Haifu i grčki Ergotelis.

0
0

4 Komentara

  1. Ja mislim da je naj bolje da vi lepo kupite jedan autobus i da parkirate ispred vaseg gola .Mnogo jeftinija varijanta.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ispred nosa vam je Jovanovic iz Radnickog, odlican i mlad golman. Ali dobro, nije ni ovaj los samo da me Zivkovic vise ne stresira svojim istrcavanjima.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakve diletante u upravi imamo ne bi me cudilo da angazuju i Radisu Ilica za prvog golmana.Nama je u ovom trenutku golman najmanji problem.Ne kazem da je Zivko dobar golman,ali zar mi nemamo neki veci prioritet u timu osim golmana.Imamo jednog zadnjeg veznog koji je na VMA a utakmica sa Nemcima se priblizava u prvenstvu nas svi buse,ne mozemo da damo ni gol,a oni dovode golmana,umesto da dovedu zadnjeg veznog i spica.Ovo je samo primer kolko destruktivnu upravu od zadatka imamo.Dobili su zadatak da nas uniste totalno i u tome su uspeli,cak i pre nego sto su mislili.Sledece godine sledi nam teska borba za opstanak.Zivi bili pa videli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter