0
Evropske lige

TEO VOLKOT: Aleksis Sančez će ponovo da procveta

Objavljeno: 27.09.15 u 08:55

Fudbaleri Arsenala deklasirali su ekipu Lester sitija sa 5:2, a krilni napadač „Tobdžija“ Teo Volkot pohvalio je svog kolegu iz napada.

Sjajni reprezentativac Čilea i igrač Arsenala, Aleksis Sančez, od starta sezone, zajedno sa klupskim drugovima, često je trpeo kritike javnosti zbog razočaravajućeg starta sezone.

Ipak, bivši igrač Barselone je zablistao u susretu sa Lester sitijem u kojem je postigao het-trik zbog čega je dobio pohvale od svog saigrača.

– Aleksis je vanserijski talentovan igrač i čak kada nije postiza golove on je za nas odrađivao fenomenalne stvari. Osim dobrih stvari u napadu on se često vrati pozadi i pomogne odbrani – rekao je Volkot.

– Sasvim sam siguran da će ponovo da procveta i da će za nas postići još mnoge važne golove – veruje reprezentativac Engleske.

– Već neko vreme se on nalazi na udaru javnosti, bilo je potrebno vreme da bi proradio. Ali sada se oseća zadovoljnim – istakao je Volkot.

I sam Volkot je pružio dobru partiju u meču sa Lesterom u kojoj se upisao u strelce.

– Ovo je jedna od mojih najboljih utakmica otkako sam imao povredu noge, pre meča sa Totenhemom. Uvek sam govorio da želim da igram u srcu napada. Kada dobijem priliku onda mogu da budem bolji i da istražim poziciju još malo. Menadžer je imao veru u mene i ja sam samo želeo da mu se odužim – ostao je skroman Teo Volkot.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter