11
Domaći fudbal

OMLADINSKA LIGA SRBIJE: Zvezda razbila Partizan, presudio bivši igrač crno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.15 u 13:43

Omladinci Crvene zvezde pobedili su svoje vršnjake iz Partizana rezultatom 3:1 (0:0) u velikom derbiju devetog kola Omladinske lige Srbije. 

Crveno-beli su do pobede došli Luke Adžića u 47, Tufegdžića u 67. iz penala i Platiše u 88. minutu, dok je jedini pogodak za Partizan postigao Petrov.

Crno-beli su u prvom poluvremenu propustili veliku priliku da je povedu, pošto je Čermelj promašio penal.  

Početkom drugog dela igre, Luka Adžić, sin bivšeg kapitena i nekadašnjeg sportskog direktora Ivana Adžića, postigao je sjajan pogodak za 1:0. 

Partizan je ubrzo izjednačio pošto je Petrov iskoristio slabu reakciju odbrane Zvezde za 1:1.

Sredinom drugog dela igre, Tufegdžić je sa bele tačke doneo novu prednost Crvenoj zvezdi, da bi u samom finišu meča, posle akcije iz kontre Platiša postavio konačnih 3:1. Platiša je inače upravo iz Partizana prešao u Crvenu zvezdu i vrlo emotivno je proslavio svoj pogodak za pobedu što možete videti u prilogu:

Inače, “večiti“ derbi omladinaca pratili su Miodrag Božović, Blažo Raosavljević, Dragan Džajić, Ivan Adžić i Ivan Tomić, kao i prvotimci Zvezde – Mihailo Ristić, Luka Jović iPetar Orlandić.

0
0

11 Komentara

  1. Ma dajte, bez preterivanja. To sto je Zvezda nesto bolje iskoristila sanse, neznaci razbila odmah, pa za pobedu im je pomogao bivsi Partizanov igrac. Partizanova skola je najbolja odmah posle Ajaxa,cini mi se,a Zvezdina na kom mestu je? Prizemljite se ljudi,slede vam uskoro kiksevi od seniora pa nanize,videcete uskoro,blizi vam se to doba,a zbog dugovanja koja imate podebela,bolje da ugase klub,da se ne uvecaju,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Taj „Partizanov“ igrač u vašem malom klubu ništa nije naučio, bio je kod vas 8 meseci inače je Radovo dete i u Radu proveo 7 godina, bio tamo najbolji strelac svo vreme a jednu sezonu i strelac lige. Svi znaju i u Radu i kod vas da je Platiša delija od kad se rodio, a to je dokazao i sad pošto su ga konačno pozvali u voljeni klub odbio je ponudu ozbiljnog evropskog kluba (b pogon) da bi obukao crveno beli dres.

      0
      0
      Odgovori
  2. А,кадети комшија нису се појавили ! Шта је сигурно ! Сигурно је ! Видели да се пелцер сениора примио код омладинаца па се уплашили ланчане реакције !

    0
    0
    Odgovori
    • Cisto da te obavestim. Kadeti Partizana se nisu pojavili zbog sutrasnjeg turnira, i svi igraci su slobodni danas kako bi bili spremni za isti taj turnir. Ne postoji drugi razlog njihovog ne dolaska.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter