3
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVA GLAVOBOLJA ZA RADONJIĆA: Još jedan igrač ‘u bolnici’ Crvene zvezde

Objavljeno: 27.09.15 u 20:37

Kako stvari stoje, košarkaši Crvene zvezde veoma oslabljeni će ući u novu sezonu u regionalnoj ABA ligi.

Već je poznato da će Majk Cirbes zbog povrede skočnog zgloba još na pripremama reprezentacije Nemačke za Eurobasket i novajlija Rajan Tompson zbog povrede palca propustiti početak sezone, a izgleda da će isti slučaj biti i sa Markom Tejićem.

Naime, kako prenosi ‘Mondo’, krilni centar Crvene zvezde u duelu sa Fenerbahčeom takođe je povredio skočni zglob i neće biti na raspolaganju treneru Dejanu Radonjiću u četvrtak u prvom kolu ABA lige.

Procena je da će Tejić pauzirati tri do četiri nedelje. Njemu je to druga povreda u kratkom periodu, s obzirom da je sa povredom ruke zarađene u akciji sa mladom reprezentacijom došao na pripreme crveno-belih.

0
0

3 Komentara

  1. Bitno da tvoj patlidzan ne trosi pare poreskih obveznika ili trosi. A to maticne im turske pa tvoje sportsko drustvo je osnovano u lepoj vasoj. Vi ste zombi drzave koju nosite u imenu sportskog drustva.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Ma koja „glavobolja“, DOVESCE MUTANT JOS 20-30 „IGRACA“, sto povredjenih, sto SVEZE IZLECENIH (kao Wili..), A SVE O TROSKU PORESKIH OBVEZNIKA NASE ZEMLJE, ajde da je maticne im Turske, pa me bas briga, ovako…SILOM PROTIV MAGIJE-NECE MOCI…!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter