1
Evropske lige

DOGOVOR BLIZU: Jirgen Klop spreman za Liverpul?

Objavljeno: 27.09.15 u 10:56

Ako je verovati pisanju britanskih medija, nemački strateg Jirgin Klop mogao bi uskoro da počne sa radom u Premijer ligi.

Prema pisanju odnašnje štampe, čelnici Liverpula uveliko traže rešenje za mesto novog šefa struke, pošto radno mesto Brendana Rodžersa visi o koncu.

Aktuelni menadžer „Crvenih“ tokom leta „potrošio je boga“ na angažman novih fudbalera, međutim, to klubu nije donelo dobrih rezultata.

Ekipa se ove sezone muči u Premijer ligi, teškom mukom pronalazi put do gola, pa bi ceh glavom mogao da plati stručnjak iz Severne Irske.

Mediji u Engleskoj navode da se Jirgin Klop, uprkos najavama da će porpustiti sezonu po završetku ugovora sa Dortmundom, poželeo fudbala i da je spreman da preuzme ekipu s Enfilda.

0
0

1 Komentara

  1. Ipak sam ja vise za to, da se Jirgen Klop radije dovede u FK Partizan, uz naravno rigorozno smanjenje plate jer je covek navikao da radi u malim klubovima, a nije imao prilike da proba u nekim velikim klubovima kao sto su Real, Celzi, Partizan, Milan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter