0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEZISTA PARTIZANA NOĆIO NA VMA: Kada sam video snimak, nisam mogao da verujem!

Objavljeno: 26.09.15 u 09:26

Jedan je od najmlađih igrača u veznom redu Partizana, pokazao je veliku požrtvovanost, što će ga koštati određene pauze i odvajanja od terena.

Marko Jevtović sam je tražio je izmenu protiv Rada, a par dana posle meča otkrio je šta se zapravo dešavalo i kakve je bolove osećao u glavi.

– Kada sam video snimak posle utakmice nisam mogao da verujem da sam bio tako bled. Osećao sam se loše sve vreme dok sam bio na terenu. Kada sam zatražio zamenu nisam više mogao da izdržim, povraćao sam u svlačionici. Prenoćio sam na VMA i tamo su mi rekli da je sve u redu i da se odmorim do ponedeljka – rekao je Jevtović za Večernje novosti.

Sve je počelo u 149. večitom derbiju, još 12. septembra, kada se pred kraj meča sudario glavama sa Markom Grujićem.

– Posle sudara sa Grujićem u derbiju sa Crvenom zvezdom sam otišao na jednu kliniku, jer je postojala sumnja da je naprsla neka kost. Kako snimci nisu ništa pokazali, a ukazano mi je i na mogućnost da se glava u godinama u kojim sam još razvija, nastavio sam normalno da treniram. Deset dana me je bolela glava, bilo je i bolova u vratu. Mislio sam proći će me, nije delovalo ozbiljno – objasnio je Jevtović i dodao da mu predstoji pauza i da gotovo sigurno u meču sa Voždovcem.

– Trebalo bi da stignu rezultati u klub, pa će mi doktor Ilija Rosić objasniti kada ću se priključiti treninzima. Važno je da posle ošamućenosti u četvrtak više nemam problema sa glavoboljama – istakao je Marko Jevtović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter