1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda protiv Novog Pazara želi nastavak trijumfalne serije (subota, 18h)

Objavljeno: 26.09.15 u 09:45

Crvena zvezda večeras od 18 časova dočekuje Novi Pazar sa namerom da produži pobednički niz na osam uzastopnih trijumfa.

Posle lošijeg starta sezone, šokantne eliminacije od Kairata iz kvalifikacija za Ligu Evrope i dva remija u prva tri kola, Crvena zvezda je vezala sedam pobeda i stekla ubedljivu prednost na tabeli Superlige Srbije.

Ekipa Miodraga Božovića sada deluje kompaktno i ukomponovano, pogotovo od 149. večitog derbija kada je nadigrala Partizan i stekla dodatnu dozu samopouzdanja. Sledi meč sa Novim Pazarom u 11. kolu prvenstva i crveno-beli su apsolutni favorit i pred taj duel.

– Još jedan ispit nam sledi. Moramo da pobeđujemo, posebno ako igramo kod kuće. Nadam se da će biti mnogo gledalaca, da ćemo zajedno ostvariti još jedan trijumf. Neće biti lako, Novi Pazar će sigurno probati da ostane neporažen na Marakani, što je ljudski i sportski. Nemamo drugog izbora, nego da pobedimo i nastavimo pobedničku seriju – rekao je trener Zvezde Miodrag Božović pred ovaj susret.

Osim od ranije povređenih Zorana Rendulića i Petra Orlandića, Crvena zvezda neće imati većih kadrovskih problema pred ovaj meč.

Najveći nedostatak koji će imati Novi Pazar biće izostanak njihovih navijača, s obzirom da je tako procenjeno zbog bezbednosti na stadionu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Stadion: „Rajko Mitić”.
Sudija: Novak Simović.
Pomoćnici: Milan Minić, Dragan Peranović.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Pavićević, Luković, Ibanjez, Donald, Grujić, Vered, Katai, Plavšić, Vieira.

NOVI PAZAR: Zečević, Stevanović, Vuković, Trtovac, Kostić, Đalović, Pr. Pavlović, Vusljanin, Radivojević, Aškovski, Damjanović.

[/stextbox]

Evo i kompletnog 10. kola Superlige Srbije:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Petak, 25. septembar:

Čukarički – Mladost 0:1 (0:1)

(Jovanović 35)

Subota, 26. septembar:

15.00 OFK Beograd – Spartak
18.00 Crvena zvezda – Novi Pazar
19.00 Radnik – Javor

Nedelja, 27. septembar:

15.00 Borac – Vojvodina
15.00 Rad – Metalac
15.00 Radnički Niš – Jagodina
16.00 Voždovac – Partizan

[/stextbox]

 

0
0

1 Komentara

  1. Zasto niko ne pise o tome da je kvota na pobedu OFK Beograda protiv Spartaka, pala u kladionicama, sa 2,1, na 1,30? Izgleda da dr. Tvorzic ponovo kroji tabelu onako kako je on zeli, koristeci kriminalni trougao zvezda – spartak -ofk.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter