0
Evropske lige

PRIMERA: Real se ‘sapleo’ o Kamenog, Malaga sa desetoricom do boda u Madridu (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.15 u 20:25

U 6. kolu Primere dogodilo se veliko iznenađenje, pošto je Real Madrid na „Santjago Bernabeu“ igrao samo 0:0 sa Malagom.

Sanjaće večeras Ronaldo golmana gostiju Kamenog. Kamerunac je večeras činio čuda na golu u spustio je „rampu kraljevićima“. Malaga je odolela velikom Real Madridu, iako je od 77. minuta igrala sa igračem manje, pošto je iskjučen Amarbat.

Ronaldo je zapretio već u 6. minutu, ali je bio neprecizan. Samo sedam minuta kasnije pokušao je i Marselo, ali je lopta ponovo završila na tribinama. „Kraljevi“ su najveću šansu imali u 34. minutu kada je šutirao Hese, mladi Španac je već počeo da se raduje, ali je Kameni fantastično intervenisao.

Drugo poluvreme je počelo velikom prilikom za Ronalda, šutirao je snažno iz blizine, ali je Kameni fantastično intervenisao. Malaga je mogla do gola u 49. minutu, ali je pokušaj Karlosa bio lak posao za Navasa. Novu paradu Kameni je napravio u 63. minutu tada je pokušao Modrić, ali je morao samo da se uhvati za glavu. Posle crvenog kartona Amarbata, Ronaldo je u 83. minutu pokuao sa penala, ali je prebacio ceo stadion. Poslednju šansu u 93. minutu je imao Marselo, ali je lopta završila iznad prečke. „Kiksom“ Reala, Barselona je ponovo pobegla bod najvećem rivalu.

(Izvor: RuTube)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Primera, 6. kolo

Valensija – Granada 1:0 (1:0)
(Mustafi 26)

Subota

Barselona – Las Palmas 2:1 (1:0)
(Luis Suarez 25, 54 – Vijera 88)

Real Madrid – Malaga 0:0

20.30 Sevilja – Rajo Valjekano
20.30 Viljareal – Atletiko Madrid
22.05 Eibar – Selta

Nedelja

12.00 Gijon – Betis
16.00 Deportivo La Korunja – Espanjol
18.15 Hetafe – Levante
20.30 Real Sosijedad – Atletik Bilbao

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter