0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Očekivali smo ‘viktorije’, a fali nam kvalitet, gol ne možemo da damo ni iz penala

Objavljeno: 26.09.15 u 08:25

Treneri Čukaričkog i Mladosti iz Lučana u različitom raspoloženju su govorili po završetku prvog meča 11. kola Superlige Srbije.

Mladost iz Lučana je na Banovom brdu savladala Čukarički sa 1:0 koji se očigledno nalazi u velikoj rezultatskoj krizi. Domaći tim je imao inicijativu i nekoliko više nego izglednih prilika za gol, čak i jedanaesterac, ali je mreža Mladosti ostala netaknuta.

Trener Lučanaca Neško Milovanović istakao je posle meča da je pobeda njegovog tima sasvim zaslužena po svemu prikazanom na terenu.

– Očekivali smo baš ovakvu utakmicu. Mislim da smo solidno odigrali prvo poluvreme i da nas je odbranjeni penal psihički podigao. U drugom poluvremenu smo imali problema, imali smo dve prinudne izmene što je poremetilo naš ritam… Na kraju smo uspeli kolektivno da se odbranimo i mislim da smo zaslužili pobedu – rekao je Milovanović.

Njegov kolega na klupi Čuke, Vladan Milojević, takođe je rekao da je očekivao baš ovakvu utakmicu, ali da je falio kvalitet u završnici.

– Očekivali smo ovakvu utakmicu i za to smo se i spremali. Nama je nedostajao individualni kvalitet igrača koji je potreban u ovakvim utakmicama. Imamo takve igrače, ali, jednostavno, nas danas ništa nije htelo. Jedina pozitivna stvar je bio penal, ali mi očigledno ne možemo da damo gol iz jedanaesterca. Očekivali smo da ćemo igrati ‘viktorije’ u drugom poluvremenu, ali falio nam je kvalitet. Ne preostaje nam ništa drugo nego da radimo dalje – rekao je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter