2
Ostali sportovi

TRIGLAV REGIONALNA LIGA: Neki novi Zvezdini klinci savladali Radnički

Objavljeno: 25.09.15 u 22:44

Novu sezonu u regionalnoj ligi Crvena zvezda je počela pobedom u srpskom derbiju, jednom od… Crveno-beli su na Banjici, koju joj je ustupio Partizan, savladala radnički sa 10:6 (3:1, 3:2, 2:2, 2:1).

Beograđane je do trijumfa vodio Andrejević sa četiri gola, Repanović je dao dva, a Janković, Radulović, Japundžić i starosedelac Eškert po jedan.  za cevreno-bele igraju šestorica igrača koja im je pozajmio Partizan.

Sa druge strane, Balažević, Rade Joksimović, Lekić, panajotović i Nikola Tomašević, bivši igrač večitih, su se po jednom upisali u strelce za tim Uroša Stevanovića.

Crvena zvezda – Radnički 10:6 (3:1,3:2,2:2,2:1)

Sudije Putniković, Raković. Igrač više: Crvena zvezda 8 (2), Radnički 11 (4).

CRVENA ZVEZDA: Kralj, Jović, Janković 1, Repanović 2, Bakić, Radulović 1, Jovanović, Andrejević 4, Japundžić 1, Eškert 1, Tankosić, Dimitrijević, Todorovski, Kolašinac. Trener: Maljković.

RAdNIĆKI: Šefik. Stanojević, Balažević 1,Joksimović 1, Martinić, Živadinović, Alijagić, Lekić 1, Panajotović 1, Bosić, Manić, Tomašević 1, Dobožanov, Ganoć. Trener: Stevanović

Radnički u nedelju igra sa Partizanom (18.00), koji je potopio Vojvodinu, a Zvezda sa Vojvodinom (19:30). Oba meča su na Banjici.

0
0

2 Komentara

  1. SVE SU TO PARTIZANOVA DECA !!! SVI SMO MI PARTIZAN !!! ZVEZDA NE POSTOJI, SEME ZLA I RAZDORA SRBIJE, BUGARCICEVI POTOMCI SU UGASENI U KK, VK, A USKORO I U FK !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter