8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PREOKRET U HUMSKOJ: Vazura veruje Kizi!

Objavljeno: 25.09.15 u 19:30

Danima se spekuliše o tome da li će Zoran Milinković biti smenjen sa kormila Partizana, ali će po svemu sudeći popularni Kiza ostati u crno-belom taboru.

Naime, kako MocartSport prenosi generalni direktor šampiona Srbije Miloš Vazura je protiv smene Milinkovića i uspeo je da ubedi ostatak uprave da bar još neko vreme ne dođe do promena. Tako će iskusni stručnjak ostati na kormilu „parnog valjka“ na meču sa Voždovcem na Vračaru, a ako pobedi i protiv Augsburga u Ligi Evrope.

Danas se spekulisalo da bi novi trener Partizana mogao da bude učenik Radomira Antića, Milinko Pantić.

0
0

8 Komentara

  1. Vazura MRŠ MRŠ MRŠ MRŠ !!! …ne najeo se pomija …napolje iz Partizana bre !!! Ko si ti da nekome veruješ ili ne veruješ ? KO…KO !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Vazuru treba prvog oterati…doveden je samo da bi lapao pare od transfera. Razme se on u fudbal ko Marica u kriv …..

    0
    0
    Odgovori
  3. Koje bre taj Vazura u usta ga.Ovo se skupilo smokljan do smokljana.Pa nija Partizan bre fk bez istorije i uspeha.Kao ubedio ih on jaki lik.Naplolje bre iz kluba stoko jedna.

    0
    0
    Odgovori
  4. MOTKA BRE mamu im je..m pa da vide sta znaci kad narod poludi, vrlo su blizu svi iz uprave. DOKLE BRE VISE PONIZAVANJE PARTIZANA, DOKLE!!!! Koji k…c je taj gmazura uradio za PARTIZAN pa da sve zavisi od njega i vucelica, STA JE URADIO BRE!!! GDE STE „legende “ PARTIZANA??? SRAM VAS BRE BILO SVE REDOM MAMU VAM ….M SVIMA, svi ste postali NEKO I NESTO , STEKLI SLAVU I UZELI LOVU OD PARTIZANA, A SAD VAS BOLI K… ZA PARTIZAN> DA BOG DA VAM SVE CRNO BILO OD SAD PA DO VEKA SVIMA VAMA I VASIM PORODICAMA, PU BAGRO!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Preokret ILI PREVRAT !!??.. SAMO SE U BOGA VERUJE, SVE OSTALO JE JEFTINA DEMAGOGIJA PO UZORU NA JUDU SRBIJE !!! NEMA STA DA SE VERUJE ILI NE, REZULTATI GOVORE VISE OD RECI I OD VASE VERE U IKONU ZVERI I PAGANSKU POLITICKU VLADU !!! SVE STE KREDITE ISPUCALI, MI VISE VERE U VAS NEMAMO, AKO SMO JE NEKAD I IMALI. POD HITNO PRELAZNA UPRAVA NA CELU SA LEGENDAMA KLUBA: PEDJOM MIJATOVICEM I ANTICEM, A OVI DA POLOZE RACUNE ZA DOSADASNJI NE-RAD I POKUSAJ URUSAVANJA NAJVECEG BRENDA I KLUBA NEZAVISNE REPUBLIKE SRBIJE-PARTIZANA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Пеђи Мијатовићу је сан да ради у клубу који воли а то је Хајдук ! Ако су га пушком терали да игра за патлиџан да руководи не могу !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter