5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVE MUKE: Igraju kao bez trenera, a i bivšem daju ogromnu platu od…

Objavljeno: 25.09.15 u 09:48

Fudbalski klub Partizan ove sezone u domaćoj Superligi Srbije igra katastrofalno.

Zapravo, preciznije rečeno: beleži katstrofalne rezultate. Klub je u deset kola upisao tek pet trijumfa, a na četiri meča na gostujućim terenima pretrpljena su tri poraza.

Logično, javnost traži odgovornost, a treneru Zoranu Milinkoviću glava se nalazi na panju. Međutim, ovaj iskusni stručnjak i dalje je na klupi crno-belih. 

Kako piše Kurir, deo razloga zbog kojih je ovaj stručnjak i dalje na klupi Partizana mogao bi da se krije u tome da Partizan momentalno ne samo da plaća Milinkovića, već je na njihovom platnom spisku i bivši trener Marko Nikolić kome se, iz meseca u mesec, isplaćuje čak 10.000 evra!

– Istina je da plaćamo obojicu, ali Marko Nikolić nije želeo sporazumni raskid i mi smo u obavezi ga ga plaćamo sve dok ne pronađe novi angažman i mi to redovno činimo – rekao je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, prenosi Kurir.

On navodi i da bi Nikolić mogao da se zato uskoro vrati u klub, ali ne i ulozi prvog trenera.

Pod uslovom naravno da u međuvremenu ne nađe novi klub. Dok se to ne desi na Nikolićev račun svakog meseca bi trebalo da legne uplatnica sa pečatom Partizana i to u visini od 10.000 evra. 

Da stvar bude gora, crno-beli Zoranu Milinkoviću svakog meseca isplaćuju identičnu sumu novca. Tako ispada da crno-beli imaju dvojicu trenera, a upisuju katstrofalne rezultate.

Upravo činjenica da „Parni valjak“ plaća dvojicu trenera, šuška se, stvara dodatne muke upravi kluba i to bi mogao da bude jedan od ključnih razloga zbog kojih se, za sada, odustalo od smene Milinkovića.

0
0

5 Komentara

  1. Marko je te pare pošteno zaradio, to što se SNS upravi nije dopalo to što radi, pa je zato otjeran, druga je priča.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..JA NEMAM NIKAKVU VLAST NAD ONIM STO CINIM.. MISLIMA SALJE PORUKU MILINKOVIC !!! VRHUNSKO UMECE DIPLOMATIJE: CEKANJE !!! „NASA UPRAVA“ UPRAVO TO RADI : CEKA…DALJE INSTRUKCIJE SOTONE I JUDE SRBIJE !!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter