10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN PRONAŠAO REŠENJE: Milinković dobija otkaz, na klupu stiže Antićev učenik!

Objavljeno: 25.09.15 u 11:51

Kako stoje stvari, dani trenera Zorana Milinkovića na klupi kluba iz Humske su okončani.

Poražavajuć bilans od pet pobeda iz deset pokušaja jeste nešto što uprava „Parnog valjka“ ne može da istrpi, a već danima unazad po fudbalskim kuloarima šuška se kako je glava trenera Zorana Milinkovića postavljena na panj i kako se samo čeka dželat da završi posao.

Da bi Milinković otišao, naravno, uprava mora da ima adekvatnu zamenu, a čelnici aktuelnog šampiona Srbije navodno su želeli da postave trenera zvučnog imena.

Kako je javnost spekulisala, razgovori sa nekoliko fudbalskih stručnjaka su već bili obavljeni, ali čelnici crno-belih od tih ljudi nisu dobili pozitivan povratni impuls, pa se do sada odustajalo od smene Milinkovića.

Međutim, prema najnovijim informacijama Mozzartsporta, Partizan je pronašao rešenje za naslednika sadašnjeg šefa struke. Reč je o bivšem saradniku Radomira Antića, ali ne o Veljku Paunoviću o kojem se takođe šuškalo kao potencijalnom nasledniku Milinkovića, već o Milinku Pantiću, bivšem igraču i legendi Atletiko Madirda!

Navodno, Pantić je prihvatio da se uhvati u koštac sa gorućim problemima kluba iz Humske, a njemu u radu bi trebalo da pomogne i bivši trener Goran Stevanović Plavi koji bi trebalo da bude prmovisan u – sportskog direktora, funkciju koja je već neko vreme upražnjena u Humskoj.

Hoće li do realizacije ovih poslova na kraju doći, saznaćemo u satima i danima pred nama…

0
0

10 Komentara

  1. Zvezdas, (on zna), mislim da bi trebalo da, TI, popijes lekic, umesto da glumis pametnjakovica ovde jer jedino to i mozes, da glumis.

    0
    0
    Odgovori
  2. U svojoj bestidnoj borbi za opstankom uprava ce potrositi jos jedno svetlo ime poput Milinka Pantica ali se nista nece promeniti jer korov uvek proguta plemenitu biljku. Ovde je potrebno temeljno ,,zaprasivanje,, da bi se potamanio sav ovaj korov koji je nikao, a onda treba dovesti prave ljude koji ce doneti dobrobit za Partizan. UPRAVA NAPOLJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. ..FKCZ pruza UTOCISTE u AZILU : propalim biznismenima, dilerima „zagrobnog zivota“, aboliranim licima sa poternice, NE-ljudima krimogene proslosti i jos gore sadasnjosti, politicarima-preletacima…dusevnim bolesnicima i teskim psihijatrijskim slucajevima..ITD, ITD…!!!! Sotona i JUDA Srbije pokusava ISTU STVAR DA URADI SA NASIM PARTIZANOM !!! SAMO, NECE MOCI, NECE PROCI !!! MAGIJOM PARTIZANA-PROTIV STUBOVA SRAMA !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Aman,dete retardirano,popij svoju dozu leka na vreme,cim ustanes i mozda ti bude bolje.Ovako,kad preskocis i zaboravis,neznas sta vise lupets,bijes i varnicis na sve strane.Verovatno si mislio na Vucelica,Djurica,Popovica i ostalu bratiju ogrezlu u sve vidove kriminala,kao i sebe,prilikom opisivanja dusevnih bolesnika i psihijatarskih slucajeva a pogotovo na mali partizan kao najveci stub srama u Srbiji,iako nikad nije bio srpski klub.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter