0
Evropske lige

ODZVONILO MU: Roma menja Garsiju i dovodi Anćelotija

Objavljeno: 25.09.15 u 11:11

Rukovodstvo italijanskog vicešampiona, rimske Rome, navodno razmišlja o smeni trenera.

Roma je jako dobro krenula u novoj sezoni, sa sedam bodova u tri kola Serije A, a onda i u Ligi šampiona na Olimpiku protiv Barselone odigravši 1:1.

Međutim, usledile su dve slabije predstave i samo jedan osvojeni bod u utakmicama protiv Sasula (2:2) i Sampdorije (2:1).

Ti kiksevi bili dovoljni da se zadrma stolica trenera Rudija Garsije. Zbog toga bi već danas u Rimu trebao da se održi sastanak uprave, trenera i igrača, sa glavnom temom: kako izaći iz krize.

Pred Romom je relativno lagan raspored u sledećih nekoliko kola pa nemaju pravo na kiks. Ukoliko se on dogodi, u klubu, prema pisanju italijanskih medija, već imaju spremnu zamenu za Garsiju.

Reč je o bivšem šefu struke Real Madrida, Karlu Anćelotiju s kojim su se čelnici „Vučice“ već navodno sastali i obavili prve razgovore.

Iako je utalijanski stručnjak uzeo godinu dana odmora od fudbala, Roma je ipak njegov klub i teško da bi odbio mogućnost dolaska na Olimpiko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter