2
Domaći fudbal

ODLAZAK BISERA: Luka Jović i Andrija Živković na meti istog kluba!

Objavljeno: 25.09.15 u 11:31

Kako stoje stvari, tandem mega-talentovanih igrača Crvene zvezde i Partizana već ove zime mogao bi da završi u istom klubu.

Kako prenose portugalski mediji, a informaciju je potvrdilo i saznanje novinara Mozzart sporta, napadač Crvene zvezde Luka Jović, i krilni napadač Partizana Andrija Živković, privkli su enorman interes portugalske Benfike.

Ipak, čak i da se ovi transferi zaista realizuju, ni Crvena zvezda ni Partizan ne bi mnogo zaradili prodajom dvojice mladih igrača. Naravo, razlog tome jeste činjenica da je prava na većinski deo ugovora ovih igrača otkupila menadžerska agencija Pinija Zahavija i Falija Ramadanija.

Zahavi drži oko 50% prava na ugovor Živkovića, a slična situacija je i sa ugovorom Jovića. Navodno, Benfika je spremna da plati Živkovića oko 2,5 miliona evra, dok za sada nije poznato koliko bi izdvojili za potrencijalni angažman igrača Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tandem „večitih“ na skeneru Benfike: Luka Jović (gore) i Andrija Živković (dole)…

FOTO: StarSport
FOTO: StarSport
0
0

2 Komentara

  1. Dakle, pošto ne može da se proda drugačije, a nema se baš vremena da se smara sa miljardu članaka kao o Rajku, hajde da ga prikačimo najtraženijem mladom fudbaleru (naravno Žiletu), pa će ga tako valjda neko primetiti… Pazi, Živković 2.5 mil!? Kakav idiotizam… Ciganska posla…

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si bre ciganin!Sta je taj mali naduvenjo uradio ove sezone?Ne vredi ni 2.5 mil.Kakav Zivkovic kakvi bakraci!Nikad klasa!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter