0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

SKARIOLO LIKUJE POSLE EUROBASKETA: Sudije, dopinzi… Svi traže izgovore! (FOTO)

Objavljeno: 24.09.15 u 15:17

Španski selektor treći put je postao šampion Evrope sa španskom reprezentacijom, a po završetku takmičenja u Lilu uživa u pobedi.

Iako je Španija bila u gotovo bezizlaznoj situaciji u grupnoj fazi Eurobasketa, provukla se u narednu fazu, zatim i u četvrtfinalu teškom mukom izbacila Grke, uspela je da savlada domaćina Francusku i onda u nezanimljivom finalu razbije Litvance za novu evropsku titulu.

Njen selektor Serđo Skariolo trpeo je kritike španske javnosti tokom prvenstva, ali sada likuje posle pobede. Na svom tviter profilu je poslao jasnu poruku, ne samo kritičarima, već i rivalima Španije.

– Neko je rekao: ’Reci mi na koji način gubiš i ja ću ti reći još koliko ćeš gubiti’. Doping, sudije, još izgovora… Što više gledam kako naši rivali reaguju na sopstvene poraze, to sam optimističniji pred sledeća takmičenja – napisao je Skariolo na svom tviter profilu. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter