0
Evropske lige

ROBERTO MANĆINI: Inter nije Barselona

Objavljeno: 24.09.15 u 08:31

Fudbaleri Intera stigli su i do pete pobede iz petog susreta u Seriji A pošto su rezultatom 1:0 trijumfovali nad Veronom u susretu koji je odigran u sredu uveče na stadionu „Đuzepe Meaca“.

Trener Intera, Roberto Manćini, pošava da spusti loptu nakon što je njegov klub zadržao učinak od 100% u novoj sezoni i nakon što beleži najbolji start sezone još od daleke 1966. godine.

– Ne uzimam sve ovo što se dešava zdravo za gotovo. Nismo igrali dobro. I ne smatram da postoji ekipa koja može da igra kao Barselona, pa da može da melje svakog protivnika sa 4, 5-0 – kazao je Manćini.

– Ne treba puno vremena da se shvati da mi nismo Barselona. Mi smo na startu sezone. Milan je osvojio šampionsku titulu a pobeđivao je uvek sa 1-0 – smatra Manćini.

– Za ekipe kao što je Inter je potrebno vreme pošto smo doveli mnogo novih igrača – rekao je Manćini kao da njegov tim ne može da sastavi kraj sa krajem, a ne da dobija iz nedelje u nedelju.

Inter je dobio Veronu pogotkom Felipea Mela koji je sjajno reagovao na centaršut iz korenera u 11 minutu drugog poluvremena.

– Nisam zadovoljan načinom na koji smo igrali u prvih 20 minuta, ali smo nakon toga bili bolji – poručio je strateg plavo-crnih.

– Posle tog perioda smo zaigrali dobro. Uvodne utakmice u šampionatu nikada nisu lake a sami naši rezultati to dokazuju – aludira na minimalnu pobedu Manćini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter