0
Evropske lige

POVRATAK MITROVIĆA: Od njega se očekuju velike stvari!

Objavljeno: 24.09.15 u 13:53

Posle crvenog kartona koji je Aleksandar Mitrović zaradio u meču protiv Arsenala, vratiće se u tim protiv Čelzija, potvrdio je menadžer Stiv Meklaren.

Od kako je stigao u Njukasl, Aleksandar Mitrović gotovo bukvalno je podigao Englesku na noge. U prva dva meča upisao je dva žuta kartona posle svega dva minuta na terenu.

Zatim je impresionirao sve partijom protiv Mančester Junajteda na Old Trafordu kada je pogodio prečku, da bi ponovo sve to prosuo crvenim kartonom protiv Arsenala. Od tada traje njegova suspenzija, a na teren će se vratiti baš protiv šampiona Čelzija, najavljuje njegov menadžer Stiv Meklaren.

– Bilo je mnogo kritika za igrače koji su tek došli u Premijer ligu i potrebno im je vreme da se prilagode. Mitrović se vraća i biće u sastavu. On je do sada pokazao timski duh, veliku borbu i želju za pobedom. Verovatno i preveliku, ali od njega očekujem velike stvari – rekao je Meklaren za engleske medije.

Meč petog kola Premijer lige između Njukasla i Čelzija igra se u subotu sa početkom u 18 časova i 30 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter