6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MUK U HUMSKOJ: Šta će biti sa Milinkovićem!? (ANKETA)

Objavljeno: 24.09.15 u 16:57

Čelnici Partizana Milorad Vučelić i Miloš Vazura nisu želeli da komentarišu status trenera Zorana Milinkovića na promociji Momčila Vukotića. 

Legendarni fudbaler crno-belih danas je imenovan za novog predsednika omladinske škole, a tom prilikom novinare je zanimao i status Zorana Milinkovića.

Ipak, ni Vučelić ni Vazura nisu želeli da komentarišu , pošto su samo kratko poručili da su se danas okupili da predstave Vukotića i da neće pričati o statusu trenera. 

Partizan ove sezone u prenstvu ima jedan od najgorih startova u istoriji kluba, pošto je za deset kola upisao pet pobeda, dva remija i tri poraza i ima devet bodova manje od Crvene zvezde.

Podsetimo, Partizan je u sredu remizirao sa Radom na svom terenu, a nakon tog meča Grobari su tražili Milinkovićev odlazak. 

Da li Partizan treba da otpusti Zorana Milinkovića?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

6 Komentara

  1. Milinkovic je tu samo senka uprave. On se skoro i ne pita ko ce i kada da igra. Mislim da je to odavno jasno. Lopovi iz koznih fotelja ce opet naci neku marionetu, da nam premazu oci. Onaj Vazura/Vezura… ko je bre taj? Odakle je sad ona pao, sa Neptuna!?

    0
    0
    Odgovori
  2. Gde je grbic,dve leve kopacke i napolje,zasto je Lukac otisao bez dinara a zivko izbezmumnjeni brani?

    0
    0
    Odgovori
    • Cuj nije on kriv sto oni nece da igraju,pa ko je onda.Ko treba da motivise igrace moja tetka ili trener?!Covek je postavljen da odradi posao za SNS lopovsku upravu,a njih zna se ko je postavio.
      Upamtite dok ne bude 20 bodova razlike nece ga smeniti.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter