0
Evropske lige

MASIMILIJANO ALEGRI: Juventus može da pobedi i izgubi od svakoga

Objavljeno: 24.09.15 u 09:09

Fudbaleri Juventusa, aktuelnih šampiona Italijie, odigrali su razočaravajućih 1:1 sa ekipom Frozinonena u 5. kolu italijanske Serije A.

Trener „Stare dame„, Masimilijano Alegri, istakao je posle susreta da pojedini igrači njegovog tima još nisu naučili šta to znači igrati za veliki klub poput Juventusa.

Novim kiksom u novoj sezoni, ekipa Juventusa našla se u teškoj situaciji već na startu šampionata pošto je furiozni Inter trijumfom nad Veronom već uspeo da sakupi bodovni suficit od sjajih 10 poena razlike na tabeli u odnosu na ekipu iz Torina.

– Da li sam ljut? Ne, nisam ljut, ali jesam razočaran – rekao je Alegri novinarima u Torinu.

– Na kraju se sve svelo na to da nismo uspeli da iskontrolišemo situaciju ispred našeg gola, a nismo smeli da im dozvolimo da kreiraju šansu za izjednačenje – analizirao je Alegri.

– Bila je greška to što smo dozvolili ekipi Frozinonea da dođu u priliku da izvedu korner u poslednjem minutu meča. Pokušali smo da uradimo nešto fensi, a nismo bili u stanju da iskontrolišemo posed – smatra trener „Stare dame„.

– Spremamo se za ovakve situacije, a mnogo bodova je još u opticaju do kraja. Imamo mnogo mladih igrača koji još ne shvataju u koliko velikom klubu se nalaze i oni će naučiti puno iz grešaka – smatra Alegri.

– Na našu žalost, u ovoj situaciji ovo je prava slika onoga ko smo mi. Sposobni smo da pobedimo svakoga i da izgubimo od svakog tima takođe – rekao je trener Juventusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter