1
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

MARKO ĐALOVIĆ: Ne pretimo Zvezdi, ali nećemo mahati belom zastavicom

Objavljeno: 24.09.15 u 10:21

Fudbaleri Novog Pazara u subotu će od 18:00 sati igrati derbi susret 11. kola Superlige Srbije pošto gostuju na stadionu „Rajko Mitić“ ekipi Crvene zvezde koja je trenutno ldier na tabeli.

Marko Đalović bio je jedan od najboljih igrača ekipe iz Raške u ovoj sezoni, ali je imao peh u meču sa Jagodinom pošto je zaradio tešku povredu zbog kojih je morao da pauzira šest nedelja.

Posle šest sedmica pauze Đalović se vratio u takmičarski pogon, učestvujući u minimalnoj pobedi nad OFK Beogradom kojom su Pazarci na pravi način obezbedili sebi rasterećen put u Beograd na Marakanu.

– Zadovoljan sam kako je protekao oporavak. Slušao sam doktora Borka Vukosava, stalno ga konsultovao. U suštini, nema straha, već igram sa sto odsto kapaciteta, ali mali problem predstavlja fizička priprema. Uz dogovor s trenerom Mladenom Dodićem, nadomestiću propušteno – rekao je Đalović, prenosi Sportski žurnal.

On je nalgasio da ekipa Novog Pazara nije u poziciji da preti Crvenoj zvezdi sa kojom će igrati u sledećem kolu, ali je obećao da neće istrčati na najveći srpski stadion kako bi unapred položili oružje bez rovovske bitke.

– Idemo na noge timu koji je u odličnoj formi. Nismo u poziciji da pretimo, nećemo da se bavimo tim stvarima, ali ne nosimo belu zastavu u Beograd. Daćemo sve od sebe da rezultat bude što povoljniji po nas, kao i protiv svakog rivala – kazao je Đalović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter