0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

ŠTA JE PARKER ŠAPNUO TEU? A šta Sale misli o Kalinićevom učinku na Eurobasketu?

Objavljeno: 23.09.15 u 13:31

U prilog priči Selektora Aleksandra Đorđevića da svetu ne odgovara da se Srbija bori za medalju ide i ovo što je sa novinarima danas odlučio da podeli…

Igrači su osetili isto što i selektor, kao i to da nemaju nikakvu zaštitu.

– A možda je najbolji primer Toni Parker, koji je u utakmici za treće mesto prišao Milošu Teodosiću i rekao mu :’Ti svake godine igraš prvenstva, a tebe uopšte ne poštuju’ – rekao je Đorđević.

Odgovarao je i na pitanja u vezi sa Nikolom Kalinićem, koji je po mišljenju stručnjaka ali i javnosti odigrao slabije nego na Mundobasketu i u dresu Zvezde.

– Kalinić nema nikakvu grešku, on je igrač koji je izuzetno važan za naš tim i njegov odnos prema radu je neverovatan –rekao je Đorđević i nastavio:

Kalinić je igrao u proseku dva minuta manje nego prošle godine. Ali, tandemi se prave na terenu. Košarka se igra sa pet igrača, to nije individualni sport. Kalina je vrednost ove reprezentacije.

Đorđević je u toku prošle sezone kritikovao Kalinića zbog ponašanja na terenu, a novi igrač Fenerbahčea je i na evropskom šampionatu dobio tehničku.

– Pre šest meseci sam ga javno kritikovao i rekao da mora da prestane da priča sa sudijama. Na tome mora da radi, nema veze što je dobio tehničku, odmah je zamenjen, ali i vraćen posle dva minuta. Svi su grešili i te greške treba da eliminišemo – zaključio je Sale.

Šta se to desilo sa Mutom, znate li? Da li ste videli koja su to 10 poteza obeležila EP 2015?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter