0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SARIDŽA ODUŠEVLJEN MEGOM: Igra odličnu košarku, a pred Zagorcem je budućnost!

Objavljeno: 23.09.15 u 15:54

Trener turske Karšijake Mega Leks je u utorak u Sremskoj Mitrovici pobedio Karšijaku sa 73:69 u generalnoj probi pred početak nove sezone.rekao je da je oduševljen Mega Leksom i mladim košarkašima koje sa klupe predvodi Dejan Milojević.

Mega Leks je u utorak u Sremskoj Mitrovici pobedio Karšijaku sa 73:69 u generalnoj probi pred početak nove sezone.

– Mega Leks je veoma dobar tim i igra odličnu košarku. Ono što mi se posebno sviđa je što su svi igrači jako mladi. To je zaista fantastično. Biće im potrebno vreme da u potpunosti razviju svoj talenat, ali na prvi pogled se jasno vidi da imaju ogroman potencijal.

Poseban utisak na trenera koji je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu bio asitent turskom selektoru Erginu Atamanu ostavio je mladi Rade Zagorac.

– Momak sa brojem 25 je sjajan igrač. Zagorac, zapamtio sam njegovo prezime. Pred njim je lepa budućnost, zaista je odličan – dodao je Saridža.

Saridža je prošle sezone u plej-ofu turske eliminisao Fenerbahče Željka Obradovića i Efes Dušana Ivković.

Karšijaka će ove sezone igrati u C grupi Evrolige zajedno sa Barselonom, Lokomotivom Kuban, Panatinaikosom, Zelenom Gorom i Žalgirisom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter