5
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

SALE NACIONALE BEZ DLAKE NA JEZIKU: Svetu ne odgovara da se Srbija bori za medalju!

Objavljeno: 23.09.15 u 12:11

Srbija je 39. Evropsko prvenstvo završila na četvrtom mestu, a selektor Aleksandar Đorđević ima mnogo toga da kaže i mnogo toga mu leži na duši…

Mnogo nelogičnosti i štete po Srbiju viđeno je od grčkog sudije Hristosa Hristodulua, koji nam je sudio četiri utakmice u nizu.

– Moj prijatelj, a-ha-ha. Nije! To je jedan dobar sudija, odličan sudija… Iskreno, ne znam kako to da objasnim, ne znam kako da objasnim odabir španskog sudije u našem polufinalu. O nekim stvarima koje smo pričali posle utakmice nisu za javnost, čisto da ne bismo priču usmerili na pogrešnu stranu… Čekamo pismeni izveštaj sudijske komisije, koji ćemo uporediti sa našim izveštajem, ali već sada znam da će se mnogo toga poklopiti u razmišljanju – rekao je Đorđević, koji je potom istakao:

– Ja sam još u prvoj utakmici dobio tehničku grešku posle jedne moje reakcije, jer sam video šta nam se sprema. Ne znam zašto se sportistima, koji se pripremaju kao i svi drugi, oduzima šansa da se pod istim uslovima bore za medalju. Nas ne vole u utakmicama za medalju. Njima ne odgovara da je Srbija u finalima, jer FIBA ništa ne dobija od nas. Ni ekonomski, ni marketinški. Srbija ima veliku košarkašku snagu, uvek je u borbi za medalju, ali Srbija svetu ne odgovara da se bori za medalju. Srbija na košarkaškom tržištu ne predstavlja ništa, osim mrvica moći ostalih, mnogo moćnijih federacija. Tako se i specijalne pozivnice dobiaju samo zahvaljujući novcu, tako se dobijaju i kvalifikacioni turniri – rekao je između ostalog Đorđević, a prenosi MocartSport.

Znate li da je Muta Nikolić završio u bolnici?

0
0

5 Komentara

  1. VAS TROJICA STO STE PROTIV SALETA VI VEZE NEMATE.SALE CE BITI NAJBOLJI TRENER U EVROPI.POLA IGRACA NIJE LICILO NA SEBE U POLUFINALU I U BORBI ZA TRECE MESTO.

    0
    0
    Odgovori
  2. ovu mi lici na klasicno prilagodjavanje javnosti.ovde se kao kao i svemu tako i u sportu trud i posten rad slabo cene.sale inteligentan covek,zna kako je 90% nacije dozivelo ovaj rezultat.to sto smo ispali u polufinalu je slamka koja je prelomila na ravnodusnost nacije,mogu misliti sta bi bilo da se ista ova utakmica desila u cetvrtfinalu a vrlo lako je i mogla.
    Pa aj sad kao ona prica koja najlakse prolazi u ovom nasem lobotomiranom narodu,nepravda,kradja,svi nas mrze…naravno da gleda i on svoje interese.
    Nisam znao da je isti sudija delegiran na 4 utakmice,ali za ccelog prvenstva nisam video ni jednu kardinalnu sudijsku gresku protiv nas.

    SALE<SAMO NAPRED!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ajde bre Sale….sram te bilo….sad kukas na sudije…nisu oni krivi…kriv si iskljucivo samo ti….cedo moje….kao kosarkas si bio super, ali kao trner…nula…nisi ti jos za reprezentaciju..treba ti jos da se „celicis“…Prosle godine smo bili drugi na svetu…jeste…ali, imali smo i dosta srece, a ti si i tada pravio iste greske kao i sada na euro-basketu…podseticu samo na jednu od „greskica“….recimo…protiv Litvanije…cinimi se da smo vodili 43;41…tako nesto….i dolazi period od pet i kusur minuta bez naseg kosa…dok litvanci nagurase seriju na 12:0…par puta te kamera prikazuje….a ti…bled…zbunjen…neznas sta se desava..ma ni glasa od tebe,obicno treneri traze maut kad vidi da ekipa pada, a ti si toliko zakasnio sa mautom…to zakasnjenje nas je kostalo sigurnog srebra…a mozda i zlata. A sto se tice Panate…tek si tu „isprljao“ motku…necu da malerisem, voleo bi da nisam u pravu…ali…do nove godine…i ti letis sa klupe Panate…hahahahaha….sudije mu krive…uzas…a takve kosarkase imamo…da bi bez trenera mogli do finala da doguraju…

    0
    0
    Odgovori
  4. SALE GROBARE, DA LI TI TO PRICAS O KK PARTIZAN U OKVIRIMA TRENUTNE KK SRBIJE ILI KK SRBIJE U OKVIRIMA KK EVROPE ???!!!… .!. XXAAXXAA .!. TRENUTNI ORGANI I JUDE SRBIJE NISU CENILI, SAK STA-VISE MRZELI SU ZAVIDELI NA USPEHU PARTIZANA u KK OKVIRIMA EVROPE, ZASTO BI EVROPA, VIDEVSI TU OTIMACINU, CENILA REPREZENTACIJU TIH ISTIH ORGANA !!!??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter