5
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VATERPOLO GOSPODA: Partizan pomogao Zvezdi kada je najteže

Objavljeno: 22.09.15 u 22:35

Navikli smo na prepucavanja kada su Partizan i Crvene zvezda u pitanju, ali u vaterpolu su predstavnici dva kluba prava gospoda.

Crvena zvezda se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, bez igrača i bazena je. Ipak, tu je „večiti rival“ da joj pomogne. Naime, posle pozajmice šest igrača, Partizan je crveno-belima omogućio da prva dva kola u Jadranskoj ligi igra na Banjici. Tako će crveno-beli 25. i 27. septembra Vojvodinu i Radnički dočekati na plivalištu Partizana.

– Zasada smo se dogovorili za ovu nedelju, a šta će biti dalje videćemo – kaže direktor crno-belih Mirko Bradajić.

U petak Partizan od 19.30 igra sa Vojvodinom, a Zvezda od 21.00 sa Radničkim. U nedelju od 18.00 crno-beli se sastaju sa Kragujevčanima, a crveno-beli od 19.30 sa Novosađanima.

0
0

5 Komentara

  1. A kad ste vi zadnje tri godine se raspadali,molili ste nas da igramo sparing utakmice sa vama da bi ostajali u formi za ls,i pomoagali vam na milion nacina,nikad niste napisali nesto pohvalno,a sad odma groblje dizete kako su gospoda i ostalo,sramno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter