27
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HAOS NA MARAKANI: Izbori u Zvezdi ‘oduzimaju’ evro-licencu?

Objavljeno: 22.09.15 u 21:10

Generalni direktor Crvene zvezde u ostavci Zvezdan Terzić upozorio je zvezdašku javnost da bi usled izbora koji će biti održani 11. oktobra klub mogao da izgubi evro-licencu.

Naime, kako Novosti prenose klub sa stadiona „Rajko Mitić“ dužan je da do 15. oktobra uplati na račun UEFA 3,8 miliona evra kako bi monitoring „evropske kuće fudbala“ bio uspešan za naredni sezonu.

– Uveren sam da je Zvezda bila na dobrom putu, šampionskom, putu stabilizacije, sve do danas. Kao profesionalac mislim da ova odluka ne ide u prilog Zvezdi, jer je usred sezone kada je potrebno jedinstvo, a izbori će dovesti do destabilizacije kluba, naročito pošto 15. oktobra sledi novi monitoring UEFA. Ali, kao ljudi od reči imali smo obavezu da ispunimo obećanje i održimo izbore – rekao je Zvezdan Terzić.

On je takođe istakao da je plan prethodne uprave bio da podigne kredit menicom 1,8 miliona evra (zalog bi bio ugovor Predraga Rajkovića sa Makabijem) i da ostatak isplati preko Telekoma i Gasproma. Kako su izbori zakazani za 11. oktobar, novom predsedniku Crvene zvezde biće ostavljeno 72 sata da pronađe 3,8 miliona evra ili će klub ostati bez evro-licence, a u „bunar“ će biti bačeno deset bodova prednosti u odnosu na Partizan.

0
0
27 Komentara
  1. Zašto se pare od gasproma ne daju u akcije za decu i njihovo lečenje, i pitam se dali je ovo država i ovakava kakvu treba da gradimo i ostavimo u nasledje svojoj deci. Parovi, Maldivi, veliki brat, mali brat, farme i šta već kojekakve gluposti, Za to se ima para, ima se za rupu bez dna a za bolesnu decu i HUMANITARNE AKCIJE, NEMA, Sramno veliki vodja treba već jednom da pregleda i otvori oči, mada po njegovom sada će svi u Srbiji živeti u izobilju i blagostanju, pošto po njegovom stručnom mišljenju zvezda igra najbolji fudbal u poslednjih petnaest godina. Pa veliki vodjo, i da nama nisi smanjio plate i penzije i da nama šalješ avion vlade Srbije za naše lične potrebe i mi bismo bolje živeli

    0
    0
    Odgovori
  2. koje spinovanje po medijima …??? sve sama manipulacija predsednika zvezde u senci . ovi sto se sa vremena na vreme pojavljuju … nesto se kao svadjaju, prepucavaju, toboz nesto dobro za zvezdu rade … imaju zadadak da sportsku javnost priprene i paznju joj odvuku sa : PLACKE NA TERENU i VAN NJEGA . u isto vreme da se predsednik u senci NE ofira … sem da u kriticnim momentima svima zapreti da je u zvezdi drzava mnogo ulozila … i da sada igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina … terzic, covic … i svi oni dobro svoj zadatak obavljaju … predsednik u senci …ih je odabra jer su oni lkudi sumnjive proslosti i sadasnjosti , moraju poslusni da budu. nema nikakve brige i problema ( samo ako neko od njih NE izda i na nekom zadatku NE zakaze …) za evro licencu zvezdi: tole svoj poso odradjuje … a ako bas zatreba ukljucice se i sam predsednik u senci … kod EU i same UEFE .sta od evrope Srbija-zvezda dobija za sve sto na tom putu ka evropi od ustupaka cini … od pristine preko suseda do azilanata … bez brige , sve je to unapred sredjeno – uigrano… za ove tri i po godine ( a i od vesica i lukica dosta toga nasledise… ) sve naucise i kroz praksu potvrdise : vaterpolo, kosarka i OTETA titula … FINANSIJE SU ZA NJIH MACIJI KASALJ , sve ovo je da se narod sa necim zabavlja…

    0
    0
    Odgovori
    • Tacno, samo zaboravlja trenutna JUDA SRBIJE u senci, da nicija nije gorela do zore i da je SUTRA NOVI DAN, A PARTIZAN-VECAN !!! OKRUZIO SE NE-ljudima sumnjive sadasnjosti i jos GORE PROSLOSTI. NA SPINU, PREVARAMA, UCENAMA i LAZI GRADI TEMELJE SVOG PAGANSKOG“CARSTVA“ !!! SAMO NAM VREME NIKO NE MOZE ZAUSTAVITI, A ONO RADI ZA NAS, KOLIKO JE NJIHOVO DANAS, NASE CE VEC SUTRA BITI i STICI CE IH KAZNA „NEBESKA“ i „STRASNI SUD“ OD CESTITOG i HRABROG SRPSKOG NARODA !!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Ovim doktorima iz Zvezde i biznismenima iz Prtizana iz očiju viri LOPOVLUK i njihova prošlost/ po očima im se vidi —krimi i mafi –prošlost/—neobjašnjivo da država nema snage da se razračuna sa kriminalcima već saradjuje sa njima,

    0
    0
    Odgovori
  4. Ajde bre veliki vodjo AV, vadi pare i zavrsi poso-jer normalno je da zvezda visi samo u medijima inace to je vec reseno na vrhu

    0
    0
    Odgovori
  5. Platiće onaj koji je i do sada plaćao i kojem je politički program da CZ bude jedini klub u Srbiji. Sa tih 3,8 miliona bi KK Partizan vratio kompletan dug i napravio tim za ovu sezonu, ali novca ima samo za sponzorušu.

    0
    0
    Odgovori
  6. Koliko je firmi zatvoreno i ugaseno zbog nelikvidnosti, ako su bre nesposobni da rukovode klubovima i ostvaruju profit neka ugase i zvezdu i partizan i sve klubove koji zive kao paraziti na racun drzave odnosno na racun ovog jadnog opljackanog naroda, Mafija i krimosi nam vode klubove umesto da budu u nekom KP-domu i gule krompir, oni i dalje pljackaju ovaj jadan narod.

    0
    0
    Odgovori
  7. Kakav lopov i prevarant. Zašto izbore niste zakazali 5 dana kasnije. Znali ste kad je taj rok i namerno zakazali izbore 3 dana pre kako bi budućeg predsednika optužili za gubljenje licence.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter