7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR PAVLOVIĆ: Nije uvek lako, ali je lepo navijati za Partizan!

Objavljeno: 22.09.15 u 23:38

Partizan je u Atini gde će sa Panatinaikosom odigrati prijateljski meč, a ljubimac Grobara i sada član atinskog tima Aleksandar Pavlović je za Novosti govorio o dešavanjima u voljenom klubu.

Ipak, Sale se prvo osvrnuo na novi klub, tradiciju, navijače i pritisak u Atini.

– Dok samo nabrajate ta imena, jasno vam je koliko je istorija Panatinaikosa bogata. Nema potrebe da PAO predstavljam našoj javnosti. Evropski gigant iz bilo kog ugla, što se oseća na svakom koraku. Kao takav uvek gaji najviše ambicije u svakom takmičenju. Odradili smo prvi deo priprema, zbog obaveza reprezentativaca polako se kompletiramo. Imamo zaista sjajan tim, sa odličnim trenerom. Jedva čekam da sezona krene – počeo je Pavlović priču za Novosti, koji će se prvi put po odlasku iz Partizana sresti sa dojučerašnjim saigračima. – Drago mi je što ćemo baš protiv Partizana predstaviti novi tim, što ću opet videti veliki broj ljudi s kojima sam proveo dve nezaboravne sezone.

Aleksandar Pavlović se potom prebacio na dešavanja u Partizanu, dolazak Nikole Pekovića i Petra Božića.

– Pratio sam dešavanja koliko sam mogao iz Atine. Ako je moralo da dođe do promene, drago mi je što za predsednika došao Nikola Peković, osvedočeni partizanovac i što je Pera Božić izabran za šefa struke. Tokom dve godine sam imao prilike da se uverim koliko zna, a zna mnogo. Zbog finansijske situacije ekipa će biti podmlađena. Ali, nemojte nikad da potcenite Partizan koji je nebrojeno puta, kroz istoriju, pokazao da ume da se izdigne.

Ljubimac Grobara je potom i ponovio misli velikog Duška Radovića.

– Znate, ne možete uvek da pobeđujete, ali uvek možete i morate da date sve od sebe da pobedite. Bilo je i teških momenata, ali u srcu ostaju samo najlepši. Veliki Duško Radović je rekao „Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“. Meni je uvek bilo lepo igrati za Partizan – istkakao je Pavlović.

0
0

7 Komentara

  1. „PAVLOVIC zna sta ga ceka u HUMSKOJ, mozda je zato i oklevao, ali je na kraju izasao na CRTU ! SVOJ SAN JE ISPUNIO OSVOJIVSI TITULU SA PARTIZANOM, DANAS JE ISPUNIO SNOVE MILIONA GROBARA“ !!!! PAVLOVIC SASA !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Aleksandra Pavlovica covek moze da uporedi sa kravom koja da 20 litara mleka i onda se rtine udari kantu nogom i prospe svo mleko.
    Eto takav je nas Sale „Grobarcina“,covek od „reci’ koji rece da u Evropi nikad nece igrati ni za jedan klub osim Partizana,ali proklete pare uradise svoje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter