0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Određeni termini, Zvezda na startu u Pioniru, Partizan tek u trećem kolu

Objavljeno: 22.09.15 u 15:11

ABA liga danas je objavila i tačne teremine odigravanja utakmica u prvih pet kola ovog takmičenja, a ono što je za nas najzanimljivije su utakmice srpskih klubova.

Prvi će na teren Crvena zvezda i Mega Leks koja će imati direktan duel u prvoj rundi i to već u četvrtak, 1. oktobra sa početkom od 21 sat u dvorani Pionir.

Zanimljivo je da će se i preostala dva srpska predstavnika sastati u međusobnom duelu pa će Metalac u petak u istom tereminu u Valjevu ugostiti ekipu Partizana.

Kako će crno-beli i u drugoj rundi gostovati i to u Sremskoj Mitrovici Mega Leksu navijači Partizana će imati priliku da novi tim predvođen Petrom Božićem u Pioniru pozdrave tek u trećem kolu (6. oktobra) kada će u Beogradu gostovati skopski MZT.

Jeste li već pročitali gde će karijeru nastaviti jedan član šampionskog tima Crvene zvezde, da li će biti novih pojačanja na Malom Kalemegdanu i kom igraču se zahvalio na saradnji KK Partizan, a koji je to novi igrač na treninzima crno-belih.

kompletan raspored i satnicu za prvih pet kola možete da pogledate OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter