13
Košarka

FOTO: STARSPORT

PRILIKA ZA NOVOG PLEJA: Nesuđeno pojačanje napustilo Valensiju, hoće li Partizan reagovati?

Objavljeno: 21.09.15 u 14:26

Košarkaški klub Partizan posle brojnih promena u rukovodstvu, još uvek sklapa tim za narednu sezonu, a primaran zadatak je dovođenje adekvatnog plejmejkera.

Partizan je još uvek u potrazi za igračima koji bi bili nosioci igre u ‘tranzitnoj’ sezoni koja mu predstoji. Primarna je pozicija organizatora, odnosno, plejmejkera, a tu su se ovog leta spominjala mnoga imena.

Najglasnije su bile najave da će nekadašnji plej Crvene zvezde i mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Cvetković potpisati za Partizan, čak je cela priča bila vrlo blizu dogovora i potpisa, ali se sve izjalovilo kada je mladi plej odlučio da ode u Španiju.

Trenirao je sa Valensijom, očekujući da će dobiti ugovor sa ACB ligašem i tako zaigrati u najjačem evropskom prvenstvu, ali je ovaj klub objavio da će se ipak razići sa srpskim košarkašem. Prevelika konkurencija na poziciji ‘jedan’ bila je presudna da se trener Pedro Martinez zahvali Cvetkoviću na saradnji.

Kako je početak sezone sve bliži, a Cvetković sve bliži možda bi priča oko Partizana mogla ponovo da se aktuelizuje. Podsetimo, Cvetković je prethodne sezone igrao za makedonski MZT za koji je 8,7 poena i 4,1 asistenciju po meču.

0
0

13 Komentara

  1. Prica se da dolazi Jaspisil Skjuflo, Ceh, igra za juniore Ceske,,, Jarosil ga predlozio ali ima ugovor vec,,, Nema nama spasa! Partizan je propao, ovo je sve farsa,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. imam ja jednog klinca kod zgrade solidno barata loptom ume i kroz noge ako bi moglo da se plati jedno 200000e da njemu damo 5000 a ja i Dule da podelimo ostalih 195 hiljada… A da Dule vise nije tu 🙁 NISTA ONDA

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Bolje bi nam COKI JUNIOR „igrao“(da ispuni TATIN SAN i ZAIGRA ZA PARTIZAN, bar JEDAN COVIC..), nego ovaj.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter