5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NE MENJA (ZA SADA): UO odlučuje o sudbini trenera

Objavljeno: 21.09.15 u 21:02

Nakon sinoćnjeg remija sa niškim Radničkim posle kojeg je Partizan povećao bodovni deficit za Crvenom zvezdom mnogi su pomislili da će to ujedno biti i poslednji meč Zorana Milinkovića na klupi crno-belih, ali izgleda da do smene ipak neće doći, mmakar do utakmice sa Radom koja je na programu u sredu od 18.30 sati.

– Za sada se ne dovodi u pitanje status trenera Milinkovića. Verovatno ćemo narednih dana imati sastanak Upravnog odbora na kojem ćemo podrobnije razmatrati situaciju u kojoj se nalazimo. Najlakše je posegnuti za smenom trenera, ali ipak bi valjalo videti šta i kako, ne smemo da se zalećemo, rekao je za Novosti potpredsednik Partizana zadužen za odnose sa javnošću Milorad Vučelić.

Pretpostavlja se da je najveći problem u tome što crno-bele i u narednih desetak dana očekuje veoma zgusnut raspored, odnosno tri prvenstvene i jedna utakmica u Ligi Evrope.

– Nemamo mnogo vremena trenutno i to takođe predstavlja ozbiljan problem. U svakom slučaju jasno je da su protiv Radničkog svi igrači bili očajni i daleko od nivoa koji zahteva Partizan. Na nama je da vidimo u čemu je problem i probamo da ispravimo šta se može, obrazložio je Vučelić.

Među kandidatima za Milinkovićevog naslednika u prethodnom periodu nalazili su se Veljko Paunović, Nebojša Gudelj i darko Milanič.

Crno-beli su se danas oprostili sa jednim prvotimcem sa kojim je raskinuta saradnja.

0
0

5 Komentara

  1. Ostavite coveka jos malo,treba da vas koknu jos Rad i Cuka i da vas zamrznemo negde na -15-tak bodova, pa ga tada smenite.Nakon Cuke analizirajte prethodni deo prvenstva i vidite dal imate sanse da udjete u plej of ili vam je najbolje u plej aut da pobedjujete skoro sve ekipe.Mislim da vam je ova druga solucija bolja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dzaba vladajuća koalicija u patlidžanu, dzaba silni miloni koje Tomislav Nikolić gura u patlidžan, zna se ko je ko u Srbiji. Zivela Zvezda i majka Srbija !

    0
    0
    Odgovori
  3. A STO BI MENJALI „DOBITNU“ KOMBINACIJU KOJA ODLICNO RADI POSAO ZA JUDU SRBIJE, SOTONU I IKONU ZVERI, PAGANSKI DUPLIKAT BOZIJE VLADE !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Problem je u treneru,znate i vi znamo i mi,ali vasem gazdi odgovara ovaj trener,tako da je svaka diskusija na tu temu suvisna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter