10
Košarka

FOTO: STARSPORT

NE ZABORAVLJA PARTIZAN: Kinzi se prisetio ‘časova ljubavi’ koje je doživljavao u Beogradu (FOTO)

Objavljeno: 21.09.15 u 00:26

Tarens Kinzi je u Partizanu proveo nepunu sezonu i nije se na najlepši način rastao od crno-belog dresa, ali će taj period svoje karijere večno pamtiti.

Iako je trenutno igrač turskog Trabzonspora, a dres crno-belih je nosio skoro pre godinu i po dana, Tarens Kinzi još uvek pamti dane kada je igrao u Srbiji.

Na svom instagram profilu je postavio sliku iz dana kada je igrao za Partizan, uz poruku kojom se prisetio koliko su ga voleli u Beogradu.

Naravno, navijači Partizana su se odmah bacili u ‘provodadžisanje’ i sa pozivima da se vrati u Partizan. Toliko da ga uveravaju da će posle Partizana igrati u nekom od najboljih evropskih timova ili čak dobiti NBA ugovor.

 

A photo posted by tk_kinsey (@tk_kinsey) on

0
0

10 Komentara

  1. Moze da se prica da je kinzi kontraverzan lik ali neosporno je to da je posle lestera on jedan od boljih americkih igraca koji je igrao u partizanu

    0
    0
    Odgovori
  2. Ostavio nas je na jedan djubrovski nacin, nema potrebe sad da kaci slike iz „casova ljubavi“ jer je ta ljubav odavno pukla..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter