25
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DIRLJIVA PORUKA: Bugarin na Instagramu poručio kako sada treba da razmišlja svaki Partizanovac!

Objavljeno: 21.09.15 u 19:24

Napadač Partizana Valeri Božinov poručio je da u njegovoj ekipi moraju da ostanu jak kolektiv kako bi odbranili titulu šampiona. 

Bugarin je u opširnoj poruci na svom Instagramu uz fotografiju sa trenerom Zoranom Milinkovićem poručio da se nešto čudno desilo posle ispadanja iz Lige šampiona, ali da će se crno-beli oporaviti.

– Za mene je Partizan velika porodica velike istorije. A ko igra za ovaj dres mora da zna da mora uvek da da maksimum, prvi ja sa mojim drugovima. Kada me je zvao Partizan, tj. trener i uprava, nisam znao da je Partizan porodica i religija. Znao sam sta Partizan meni može da da kao čoveku i igraču, da igramo Ligu šampiona. Na nesreću, nismo uspeli. Svi smo dali sve od sebe, trener, uprava, igrači i pre svega navijači. Znam da je time klub izgubio mnogo novca koji bi rešio mnoge probleme, znam da je to gubitak za sve nas koji smo, svi zajedno, radili za veliki cilj a to je Liga šampiona. Od kad smo ispali od Bate Borisova, nešto se pokvarilo, a to je greška svih nas – mene, mojih saigrača, trenera i uprave, jer nismo više jaki kao što smo bili kada niko nije verovao da ćemo izbaciti Steauu, niko nije verovao da možemo, ali pogurani od 40.000 navijača smo uspeli i ispisali nešto što smo želeli. Svi koji volimo Partizan moramo da budemo ujedinjeni, nema bacanja krivice – napisao je Božinov i nastavio: 

– Trener je jedna velika osoba i jedan veliki trener. Mi kao ekipa smo dobra ekipa, imamo iza nas veliku upravu, imamo veru u Boga i iznad svega – naše velike navijače, našeg 12. igrača. U životu sam naučio da kada je porodica ujedinjena uvek ostvaruje ciljeve i stiže daleko. Bićemo prvaci i igraćemo dobro u Evropi. Čujem da pricaju da je trener problem. Trener nije problem. On je veliki čovek i trener i veliki Partizanovac, on obožava i živi za Partizan, uz njega sam dok trpi sve kritike, jer mi treba zajedno da smo Partizan. Partizan je religija! Ne treba pljuvati u tanjir iz kojeg jedeš i tražiti krivca. Krivica i zasluga je svih, i u dobru i u zlu. Mi treba i hoćemo uvek da pobeđujemo. Poštovanje svima a pre svega mojoj ekipi, treneru upravi i navijačima – poručio je Božinov.

Slažete li se sa stavom napadača Partizana? 

0
0

25 Komentara

  1. Ćao ja sam grobar najjači navijač.. Od sedam ujutru do 12 uveče sam iz mpj klub.. (fb, tvito) jako ga bodrim i ja mu dajem sve i uz tebe sve do pobede samo njega znam i 4 gigabajta neta ću da dam i da smaram kako sam veran! Sradion vojske srbije posećujem kada. dođe naš najljući rival,jer ka imam kompleks!! Sada kada su nas IZBUUUŠILI HTEO SAM DA SKOČIM SA BRANKPVOG MPSTA SVE U SVEMU NAPRED PARTIZAII SVE DO TITULE

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si sinko nepismeni musavac sa kompleksima do neba… Da nisi, ne bi imao potrebu da vređaš, ali decenije terora u svim sportovima očigledno su napravile nepopravljivu štetu. Sudeći po jadnoj jezičkoj formi stičem utisak da se iza različitih nickova krije isti bubuljičavac koji uvredama krije sopstvenu nesigurnost. Samo pomešao si uzrok i posledicu: navijanjem za mali klub iz rupe (poznatije kao Čerga) razvijaš nesigurnost 🙂 A sad ajde spremi knjige i u školu, ljutiće se nastavnica ako zakasniš na OTO…

      0
      0
      Odgovori
  2. Džaba ciganima nameštanje, kada će svi klubovi pred play off biti u zaostatku od 2 do 5 bodova, pa će im i apetiti porasti. Izglasali su glup sistem, jer su mislili da će biti obrnuto. Strah i navika su čudo. I dok Partizan bude osvajao bodove i razigravao tim u Evropi, drugi tim će igrati domaću ligu, taman toliko koliko nam treba da ih u play-off-u lagano peskočimo. Do tada će i nezadovoljstvo neisplaćenim platama kod komšinice narasti… Živi bili, pa videli. Bez brige… Uzalud trud, džaba vam sve, ne pomaže ni pomoć države…

    0
    0
    Odgovori
  3. Hoće čovek da kaže da je Zvezda sama izabrala sistem, pa sada namešta uzaludno… Da li znate odgovor na sledeće pitanje: Kada je -10 jednako -7, a -7 jednako -3, a – 3 je jednako pobeda Partizana u prolećnom derbiju i šampionska titula? Kada Zvezda izabere sistem takmičenja (pley-off), a Partizan ga testira do krajnjih granica!

    0
    0
    Odgovori
  4. Da je to rekao Oumaru pa da ta rec ima neku tezinu, nego je to reko Bozinov stotinjak koji nista nije uradio od kada je dosao u Partizan najgore ,,pojacanje,, sramota koja prima platu od 400.000 evra godisnje, nemoj da nerviras GROBARE svojim debilnim izjavama debeli i nesposobni ,,fudbaleru,,. Kojic je za tebe bio igracina a Milinkovicu i ovoj upravi nije valjao pa su doveli tebe trutu jedan.

    0
    0
    Odgovori
  5. @Pera
    Naravno da nije Marakana.Ona je u Brazilu.Nisi napisao kako su tvoji „musavi“prosli u evro takmicenju.U zadnih 10 sezona Partizan je igrao 7x ligu sampiona ili ligu uefa.Svi ostali zajedno jednom!!!Pametnom dovoljno.Ae Pero u svoje dvoriste pa se tamo pravi pametan!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Na cemu je ovaj lebac ti je.em ahahaaaa 40000 navijaca ahahaaaaa Pa nema ni 40000 grobara ahahaaaa Juce ste imali oko 1031 sa redarima uoravom i familijom!!!! O kojoj Steui ti pricas? Pa ta Steua u istoriji nije bila losija bre jedan Rozenburg je napuni kao papriku u sred Rumunije a ci je jedva izbacili i to tek kada ste imali igraca vise,alooo bre!!!! STRASNO I SMEANO I ZALOSNO I znaci umirem od smeha 40000 ahahaaaa

    0
    0
    Odgovori
  7. O kojoj marakani ti pricas? Podrska je potrebna kada je najteze,a ne samo kada je sve dobro i kada pobedjujemo. svi su Grobari i verni navijaci kada pobedjujemo. SRAMOTA!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. I ja sam partizanovac i dobar sam čovek, ali ne mogu biti trener Partizana. Greške u izboru igrača i postavka igre su nešto što se odnosi na stručnost, anema veze sa sentimentalnošću. Ako toliko voli klub onda treba da prestane da mu nanosi štetu i da se skloni. Božinov je definitivno promašaj kao i trener. Dobio je loptu iz auta i sam pred golmanom da uputi onakav šut, pravi trener bi ga odmah izbacio iz igre. Petnaest kornera, a nijedna šansa i udarac prema golu, zar je to postavka igre, Bože spasi Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  9. Ulizujes se bez botrebe,ti si mu ljubimac igraces jer na zalost i nema boljeg centarfora u Partizanu, nema uprave da ga dovede.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter