9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MILINKOVIĆ: Postoji i plej-of…

Objavljeno: 20.09.15 u 23:08

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je posle neuspeha protiv niškog Radničkog da navijači imaju pravo da budu nezadovoljni.

– Čestitam Radničkom na osvojenom bodu, uz napomenu da je bod za nas malo. Ovo nam je još jedan kiks u prvenstvu, mislim da smo pravili prilike za gol, ali da nismo imali realizaciju. Kako je vreme prolazilo bili smo sve nervozniji – rekao je trener Partizana Zoran Milinković i prokomentarisao povike sa tribina ‘Kizo odlazi’ i ‘Uprava napolje’:

– Ljudi su s pravom nezadovoljni rezultatom. Ali, šanse postoje dokle god se igra. Biće i taj plej-of, pa ćemo videti šta će se desiti – istakao je Milinković.

Na današnjem meču nije bilo Stefana Babovića i Miroslava Vulićevića, a Milinković je objasnio zbog čega je napravio izmene u odnosu na prethodni sastav.

Stefan Babović oseća posledice virusa, pauzirao je zbog temperature. Vulićevića sam hteo malo da poštedim napora i da ga odmorim. I bila je još jedna izmena u sastavu u odnosu na četvrtak, Božinov je počeo umesto Šaponjića. Mislim da nisu bile prevelike rotacije

Trener Radničkog Milan Rastavac, naravno, bio je zadovoljan ostvarenim rezultatom i još jednim bodom protiv nekog od ‘večitih’ rivala.

– Radnički je odigrao dobru utakmicu. Bitno je da imamo bodovni kontinuitet, jer nije lako osvajati bodove, a ovaj ima dodatnu vrednost jer je ostvaren protiv Partizana. U pojedinim delovima meča mi smo uspeli da se nametnemo, u pojedinim je to činio Partizan, pa kad se sve sabere rezultat je pravedan – rekao je Rastavac.

0
0

9 Komentara

  1. milinkovic pominje da ima taj plej of, za tebe je druze sad najbitnije get out, a ne plej of, uspeh ce biti koliko danas da izvuces get aut, a neko drugi plej of, pakuj kofere vise, nepozeljan si kod navijaca, i ne razljucuj ih jos vise, nisi kalibar trnera za partizan, potrazi klub, ne iritiraj navijace ni ti ni ova nesposobna uprava, to je ocigledno, i nema se sta ko vredjati, rezultati pokazuju da vam je krajnje vreme za odlazak,pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada je -10 jadnako -7, a -7 jednako -3, a – 3 je jednako pobeda Partizana u prolećnom derbiju i šapionska titula? Kada Zvezda izabere sistem takmičenja (pley-off), a Partizan ga testira do krajnjih granica!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ima ali je pitanje dal će te se plasirati u plej of…trenutno ste samo bod više od zadnjeg,koji ide u plej of a 4 više od onog ko ide u plej aut,s tim što je to Rad i ako vas dobije u zaostaloj tekmi a to uopšte neće biti teško,i taj plej of vam visi.Bolje za vas će biti plej aut,tamo možete skoro svakog da dobijete.Radnički Niš nisu dunsteri iz Alkmara pa da ih dobijete,doduše iz ofsajda ali ste ipak dobili.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma brini sinko svoju brigu i ostavi nas 🙂 Razmišljaj o dunsterima iz Kairata koji su vas pocepali kao svinja masan džak… i pevaj onu vašu novu „Indija, Kazahstan“.

      0
      0
      Odgovori
    • To da Radnicki nisu dunsteri si u pravu pošto se samo priseti kako ste vi odigrali protiv njih sa iskljucenim igracem i golom iz ofsajda pa bi bilo bolje da ne komentarišeš!Što se tice „dunstera iz Alkmara“ podsetio bih te na vaše ucešce u evropi gde su vas aninomusi iz Gruzije dva puta preslišali jer tamo nije bilo sudija koji sviraju penale i prekršaje na 18 metara kod filmskih padova glumaca iz Zvezde!Partizan je makar pobedio Holandskog predstavnika a znamo gde je naš fudbal gde Holandski a gde Gruzijski!

      0
      0
      Odgovori
    • Druze ova uprava ne ide dok nam ne navale 50 miliona duga kao sto imaju panteri.
      Vce su nas sveli na nivo Vozdovca,ostalo je samo dug da povecaju.Kladim se da nam je dug skocio sa 13 na 20 miliona.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter